Oldal frissítése

Husky Ember -14°C

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Husky Ember -14°C

Szereted szabadtéri tevékenységek és a minimálisra kell csökkenteni a terheket? HUSKY hálózsák Ember extrém sorozat kiemelkedik a kompakt és kis súly. Ez olyan hőmérséklet -14 ° C és kényelmes alvást még alacsony hőmérsékleten is. Hálózsák készült kiváló minőségű anyagok, hőszigetelő gallérja van, a zseb rögzíteni szőnyeg, zsebek és hőszigetelt, ergonomikus cipzárral. Alján csúszásgátló csíkok, amely rendelkezik a hálózsák a helyén, és megakadályozza, hogy csúszott a mat, és ott aludni kényelmesen és csendesen.  

Legfontosabb jellemzők

  • hálózsák a hideg időjárás
  • könnyűszerkezetes köszönhetően
  • kitöltése az üreges szál
  • kényelmes
  • csúszásgátló szalagok
  • szigetelt, ergonomikus cipzár
  • alkalmazkodás a mechanikai sérülésektől Ripstop

Felhasznált anyagok

A külső anyag egy hálózsákot 40D 240T Tactel Ripstop nejlon, amely egy szintetikus, a legtöbb légáteresztő és könnyű. Kiválóan alkalmas a szállítási zsák, mert nagyon erős, mégis puha és jól ellenáll az alacsony hőmérséklet. Hála ripstop csökkenti annak lehetőségét, mechanikai sérülés és abban az esetben, hogy ez bekövetkezik, megállás terjedését önálló.

A töltelék az üreges szál márkás szintetikus Infusil amelynek előnyös tökéletes szigetelő tulajdonságokkal és tartós hő megőrzésének. Ez a könnyű, gyorsan szárad, könnyen karbantartható, és minimális a törés.

A belső része a hálózsák készül puha műanyag, amely egy szintetikus, légáteresztő, könnyű és kényelmes. Ez jó szigetelő tulajdonságokkal, és így alkalmas a hálózsák alacsony hőmérsékleten.

további információk

töltelék:
2 × 140 g / m 2 Thermo Insufil

építés:
Double Layer

tartozékok:
kompressziós zsák, csúszásgátló szalagokat

Paraméterek

Alkalmazás

Használat Uniszex

Max. struktúra

Max. magasság 195 cm

Hőmérsékleti tartományok

Forma

Forma Múmia

Tömeg

Tömeg 1 420 g

Szín

Szín Kék
Kód:  SPTsc810
Termékszám:  8594018173297

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05