Oldal frissítése

Housefit Hermon W/B

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Housefit Hermon W/B

Szeretnéd hatékonyan erősíteni tested alsó és felső részét, javítani a fizikai állóképességed és erősíteni a szíved és a tüdőd? Ugyanakkor nem szeretnéd elhagyni a házad? Akkor a praktikus Housefit Hermon W/B taposógép vonzó fehér színben ideális megoldást jelenthet. Hatékonyan ötvözi a lépcsőzőgép, a forgótárcsás és a súlyzós gyakorlatok előnyeit, kézi súlyzókkal. Mindez egyetlen készletben! Utóbbi előnye a praktikus fogantyúban végződő állványnak köszönhető, ami kényelmes fogást biztosít, emellett súlyzókkal és forgótárcsával is büszkélkedhet. A Hermon lépcsőgép rendkívül intenzív terhelést nyújt a lábak, a fenék, a csípő, a has, a hát és a karok számára. A taposógép olyan számítógéppel rendelkezik, amely jól láthatóan jeleníti meg a sporttevékenységeid eredményeit. Nyomon követheted az edzés időtartamát, a percenként megtett lépések számát, az összesen megtett lépéseket és az elégetett kilokaloriát. A működtetéséhez szükséges egy 1,5 V-os AA elem megvásárlására.

A Housefit Hermon W/B taposógép fő jellemzői

  • Az alsó test és a hasizmok intenzív erősítése
  • A lépcsőgép, a súlyzók és a forgótárcsa hatékony kombinációja
  • A számítógép megjeleníti az edzés időtartamát, a percenkénti lépések számát, az összesen megtett lépések számát és az elégetett kilokalóriákat
  • Automatikusan megjeleníti az értékeket a SCAN kijelzőn
  • A súlyzók súlya 2 × 1 kg, 2 × 1,5 kg
  • A lépcsőgép súlya 17 kg
  • Méretek az összeszerelés után (Sz × H × Mé) 440 × 1 180 × 860 mm

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 17 kg

Általános méretek

Mélység 86 cm
Szélesség 44 cm
Magasság 118 cm

Jellemzők

Funkciók Az elégetett kalóriák mérése, Lépések száma

Teherbírás

Terhelhetőség 100 kg

Típus

Típus állvány léptető
Kód:  SPTtun0055
Termékszám:  8596035000532

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05