Oldal frissítése

Harbinger Lifting Hooks Felhúzó heveder, horgok, black/blue

Kiegészítők a termékhez

Harbinger Lifting Hooks Felhúzó heveder, horgok, black/blue

Gondjaid vannak a nagyobb súlyok megmarkolásával? Akkor a rendkívül praktikus Implus emelőheveder szuper megoldást jelent, amely használatával növelheted az edzési teljesítményedet. Ez a fitnesz segédeszköz nemcsak profi sportolóknak ideális, de kezdők számára is. A kampóval felszerelt emelőpánt használata nem komplikált. Elegendő a kampót ráakasztanod a súlyzórúdra és rögvest elkezdhetsz edzeni. Ezenfelül perfektül alkalmas húzó- és felhúzó gyakorlatokhoz. Mindemellett stabilan megtámasztja a csuklót és megelőzi az alkari izmok gyors kimerülését. A tépőzárnak köszönhetően gyorsan felteheted a csuklódra. Színe: fekete és kék. Nejlon és neoprén alapanyagból készítik. A kitűnő minőségű Implus emelőpánt típusa: uniszex. Ez a termékmodell univerzális méretű, ebből kifolyólag minden csuklóra passzol.

Harbinger Lifting Hooks Felhúzó heveder, horgok, black/blue alapvető paraméterei

  • A rendkívül praktikus Implus emelőpánt a markolás erősítésére szolgál, és így lehetővé teszi a nagyobb súllyal történő edzést
  • Kampóval szintén ellátták a súlyzórúd gyors és egyszerű megfogása érdekében
  • A tépőzárnak köszönhetően gyorsan felhelyezheted a csuklódra
  • Színkivitel: fekete és kék
  • Nejlon és neoprén alapanyagból hozták létre
  • Rendeltetés: uniszex

Paraméterek

Típus

Típus Kampóval
Típus Uniszex

Tulajdonságok

Tulajdonságok Tépőzáras

Szín és anyag

Szín Fekete, Kék
Anyag Nejlon, Neoprén

Méretek

Méret Univerzális
Kód:  SPThar005
Termékszám:  3700006361378

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10