Oldal frissítése

GymBeam X-Grip Gurtni

4,5 8 értékelés
1 790 Ft

GymBeam X-Grip Gurtni

Gondjaid vannak a nagyobb súlyok megfogásával? Akkor a rendkívül hasznos GymBeam emelőheveder szuper megoldást jelent, mellyel növelheted az edzési teljesítményedet. Ez a fitnesz segédeszköz nemcsak profi sportolóknak ideális, hanem kezdőknek is. Továbbá stabilan megtámasztja a csuklót és megelőzi az alkar izmainak gyors kimerülését. A csúszásgátló réteg megakadályozza, hogy a súlyzó kicsússzon. Színkivitele: fekete és piros. Pamut és poliészter anyagból készítették. A kitűnő minőségű GymBeam emelőpánt típusa: uniszex. Ez a termékmodell univerzális méretű, azaz pontosabban 0,4 cm széles és 6 cm hosszú.

GymBeam X-Grip Gurtni legfőbb paraméterei

  • A célszerű GymBeam emelőpánt a markolás erősítésére szolgál, és ezáltal lehetővé teszi a nagyobb súllyal történő edzést
  • A csúszásgátló réteg útját állja a súlyzó kicsúszásának
  • Színkivitele: fekete és piros
  • Pamut és poliészter alapanyagból készült
  • 0,4 cm szélességű és 6 cm hosszú
  • Rendeltetés: uniszex

Paraméterek

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Tulajdonságok Csúszásgátló kezelés

Szín és anyag

Szín Fekete, Piros
Anyag Pamut, Poliészter

Méretek

Hossz 6 cm
Szélesség 0,4 cm
Méret Univerzális
Kód:  SPTgym505
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8588006751321
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10