Oldal frissítése

GymBeam ProAMINO 390 g, lemon lime

4,5 16 értékelés
Változat
4 890 Ft

GymBeam ProAMINO 390 g, lemon lime

A sporttáplálkozási sablon színstílusának megváltoztatása

GymBeam ProAMINO

Lemon lime, 390 g

GymBeam ProAMINO lemon lime

A GymBeam ProAMINO készítmény kilencféle aminosav keverékét tartalmazza 4:1:1 arányban, továbbá C-, B3-, B6-, B9-, B12- és D3-vitaminnal, valamint GreenEnergy formulával is dúsították, amely koffeint, illetve zöld kávé és zöld tea kivonatokat tartalmaz. Erő- és állóképességi sportolók számára alkalmas termék. 

 A ProAMINO 10,5 g fehérjét és 40 mg koffeint tartalmaz adagonként. Rendkívül könnyen használható. Csak keverj össze vízzel egy adagolókanálnyi mennyiséget a termékből, lehetőleg egy shakerben. A csomag 390 g port tartalmaz, amely napi egyszeri adag fogyasztása esetén 1 hónapra elegendő. A citrom és a lime ízesítés bizonyára elnyeri majd a tetszésedet. 

A GymBeam ProAMINO aminosav legfontosabb jellemzői

GymBeam ProAMINO - kilenc aminosav keveréke.

Koffeint, zöld kávé és zöld tea kivonatot tartalmaz.

Összesen 10,5 g fehérjét és 40 mg koffeint tartalmaz adagonként. 

Csak keverd össze vízzel. 

C-, B3-, B6-, B9-, B12- és D3-vitaminnal.

Alkalmas erő- és állóképességi sportolók számára. 

Citrom és lime ízesítéssel. 

A csomagban 390 g por található. 

Mivel a jelenlegi uniós jogszabályok nem teszik lehetővé, hogy a termék előnyeiről a korábbinál részletesebb leírást adjunk, javasoljuk, hogy tanulmányozd a szakirodalmat és a weboldalakat. Mindkét forrás bőséges információt kínál a termékben található aktív hatóanyagokkal kapcsolatban.

Tápérték információk

Energiaérték: 177 kJ / 42,3 kcal

Zsírok: 0 g

- ebből telített zsírsavak: 0 g

Szénhidrátok: 0 g

- ebből cukrok: 0 g

Fehérjék: 10,5 g

Só: 0 g

1 adaghoz

Összetevők

BCAA 4:1:1 (L-Leucin, L-izoleucin, L-Valin), L-Alanin, L-Glutamin, L-Taurin, Inulin, L-citrullin, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, almasav, természetes aroma, L-arginin, béta-alanin, C-vitamin (aszkorbinsav), édesítőszer: szukralóz, színezék: béta-karotin, élénk kék, sűrítő, vízmentes koffein, B3-vitamin (niacinamid), zöld kávé kivonat, zöld tea kivonat, B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B12-vitamin (kobalamin), B9-vitamin (folsav), D3-vitamin (kolekalciferol). 

Elkészítés és adagolás

Keverd össze az ajánlott 13 g (egy adagolókanál) adagot 200-300 ml vízzel egy shakerben. Fogyaszd naponta 1-2 alkalommal. 


Összetétel

BCAA 4:1:1 (L-Leucin, L-izoleucin, L-Valin), L-Alanin, L-Glutamin, L-Taurin, Inulin, L-citrullin, savanyúságszabályozó: citromsav, almasav, természetes aroma, L-arginin, béta-alanin, C-vitamin (aszkorbinsav), édesítőszer: szukralóz, színezék: béta-karotin, élénk kék, sűrítő, vízmentes koffein, B3-vitamin (niacinamid), zöld kávé kivonat, zöldtea kivonat, B6 vitamin (piridoxin-hidroklorid), B12-vitamin (kobalamin), B9-vitamin (folsav), D3-vitamin (kolekalciferol).

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Gluténmentes

Íz

Íz Citrom, Lime

Tápérték 100 g-ra

Kalória 100 grammban 42,3 kcal (177,1 kJ)

Összetevők 100 g-ra

Fehérje 10,5 g
Szénhidrátok 0 g
Cukrok 0 g
Zsírok 0 g
Telített zsírsavak 0 g
Rost 0 g
0 g

Allergének

Aminosav típusa

Aminosav Komplex

Használati idő

Használati idő Egész napos

Forma

Forma Finom por

Csomagolás

Tömeg 390 g
Kód:  SPTgym162
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8588007130996
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05