Oldal frissítése

GymBeam Gripper Pads

4,9 8 értékelés
1 790 Ft

GymBeam Gripper Pads

Problémáid vannak a nehezebb súlyok megfogásával? Akkor a nagyon hasznos GymBeam emelőheveder kitűnő megoldást jelent, mely segítségével növelheted az edzési teljesítményedet. Ez a segédeszköz nemcsak profi sportolóknak ideális, hanem amatőrök számára is. A hurokkal rendelkező emelőpánt a leggyakrabban használt tartozékok közé tartozik. Ezenfelül kiválóan alkalmas húzó- és felhúzó gyakorlatokhoz. Használata nem komplikált. Elég felvenned a csuklódra és a szabad végét rátekerned a súlyzórúdra. Emellett jól megtámasztja a csuklót és megelőzi az alkar izmainak idő előtti kimerülését. A csúszásgátló réteg meggátolja, hogy a súlyzó kicsússzon. Színe: szürke. Pamut és neoprén alapanyagból gyártották. A minőségi GymBeam emelőpánt típusa: uniszex. Ez a variáns univerzális méretű, így minden csuklóra passzol.

GymBeam Gripper Pads alapvető jellemzői

  • A rendkívül praktikus GymBeam emelőpánt a markolás erősítésére szolgál, és így lehetővé teszi a nagyobb súllyal történő edzést
  • A hurokkal rendelkező emelőpánt az egyik leggyakrabban használt modelltípus
  • A csúszásgátló réteg nem engedi, hogy a súlyzó kicsússzon
  • Színkivitel: szürke
  • Pamut és neoprén alapanyagból készítették
  • Rendeltetése: uniszex

Paraméterek

Típus

Típus Hurokkal
Típus Uniszex

Tulajdonságok

Tulajdonságok Csúszásgátló kezelés

Szín és anyag

Szín Szürke
Anyag Pamut, Neoprén

Méretek

Méret Univerzális
Kód:  SPTgym506
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8588006751314
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20