Oldal frissítése

GymBeam Thor 210 g, lemon lime

4,1 16 értékelés
Változat
4 890 Ft

GymBeam Thor 210 g, lemon lime

A sporttáplálkozási sablon színstílusának megváltoztatása

GymBeam Thor

Lemon, lime, 210 g

A GymBeam Thor citrom és lime ízzel egy egyedülálló stimuláns, amelyet sportolás előtt kell fogyasztani. Anabolizáló béta-alanint, L-citrullin-malátot, A-AKG komplexet, taurint, koffeint vagy szibériai ginzenget tartalmaz. Elkészítése nagyon egyszerű, csak keverd össze vízzel, és vedd be 20 perccel edzés előtt.

A GymBeam Thor edzés előtti stimuláns fő jellemzői

  • Stimuláns por
  • Sportolás előtt használandó
  • Citrom és lime ízesítésű
  • Béta-alanint, L-citrullin-malátot, A-AKG komplexet, taurint, koffeint és szibériai ginzenget tartalmaz

Mivel a jelenlegi uniós jogszabályok nem teszik lehetővé, hogy a termék előnyeiről a korábbinál részletesebb leírást adjunk, javasoljuk, hogy tanulmányozd a szakirodalmat vagy a weboldalakat. Mindkét forrás rengeteg információt kínál a termékben található hatóanyagokról.

Összetevők

Béta-alanin, L-citrullin DL-malát (1: 1), A-AKG komplex (L-arginin, kalcium-alfa-ketoglutarát), taurin, emulgeálószer (glicerin-monosztearát), sevillai narancs (Citrus aurantium) 100% gyümölcskivonat (standardizált 5% szinefrin és 35% heszperidin), Vízmentes koffein, szibériai ginzeng (Eleutherococcus senticosus) gyökérkivonat (standardizált 1% eleutherozidok), niacin (B3-vitamin), maltodextrin,citromsav,Sütésgátló(szilícium-dioxid), aroma (citrom), édesítőszer (szukralóz), csomósodásgátló (ortofoszforsav kalciumsója), színezék.

Táplálkozási adatok

Energia: - Kj / - Kcal
zsírok: - g
- ebből telített zsírok: - g
szénhidrátok: - g
- ebből cukrok: - g
fehérje: - g
só: - g
só: - g

Elkészítés és adagolás

1 adag elkészítéséhez keverj össze 1 adagolókanálnyit 200 ml hideg vízzel és vedd be 20 perccel edzés előtt.

Összetétel

Béta-alanin, L-citrulin DL-malát (1:1), A-AKG komplex (L-arginin, kalcium-alfa-ketoglutarát), taurin, glicerin-monosztearát, Keserű narancs (Citrus aurantium) gyümölcskivonat (2,33% szinefrinre standardizálva), vízmentes koffein, Szibériai ginzeng (Eleutherococcus senticosus) gyökérpor (standardizált 0,5% eleutherozidokra), B3-vitamin (nikotinamid), savasságszabályozó (citromsav), aroma, csomósodásgátló anyagok (szilícium-dioxid, az ortofoszforsav kalciumsója), édesítőszer (szukralóz), színezék (béta-karotin).

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Gluténmentes, Vegán

Anabolizátor típusa

Anabolizer Starter

Használati idő

Használati idő Edzés előtt

Íz

Íz Citrom

Forma

Forma Finom por

Csomagolás

Tömeg 210 g
Kód:  SPTgym134
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8588006485813
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20