Oldal frissítése

GymBeam Thor 210 g, strawberry kiwi

4,1 16 értékelés
Változat
4 890 Ft

GymBeam Thor 210 g, strawberry kiwi

A sporttáplálkozási sablon színstílusának megváltoztatása

GymBeam Thor

Strawberry, kiwi, 210 g

A GymBeam Thor eper és kivi ízesítéssel egy egyedülálló stimuláns, amelyet sportolás előtt kell fogyasztani. Anabolizáló béta-alanint, L-citrullin-malátot, A-AKG komplexet, taurint, koffeint vagy szibériai ginzenget tartalmaz.Elkészítése nagyon egyszerű, csak keverd össze vízzel, és vedd be 20 perccel edzés előtt.

A GymBeam Thor edzés előtti stimuláns fő jellemzői

  • Stimuláns por
  • Sportolás előtt használandó
  • Eper és kivi ízesítésű
  • Béta-alanint, L-citrullin-malátot, A-AKG komplexet, taurint, koffeint és szibériai ginzenget tartalmaz

Mivel a jelenlegi uniós jogszabályok nem teszik lehetővé, hogy a termék előnyeiről a korábbinál részletesebb leírást adjunk, javasoljuk, hogy tanulmányozd a szakirodalmat vagy a weboldalakat. Mindkét forrás rengeteg információt kínál a termékben található hatóanyagokról.

Összetevők

Béta-alanin, L-arginin-alfa-ketoglutarát (AAKG), maltodextrin, taurin, L-citrullin DL-malát 1:1, sav (citromsav), emulgeálószer (glicerin-monosztearát), vízmentes koffein, sevillai narancs kivonat (standardizált 5% szinefrin és 35% heszperidin),
Szibériai ginzeng gyökér kivonat (standardizálva 1% eleutherozidokra), niacin (B3-vitamin), aroma (eper-kiwi), édesítőszer (szukralóz), csomósodásgátló (ortofoszforsav kalciumsója), színezék (betanin E162).

Táplálkozási adatok

Energia: - Kj / - Kcal
zsírok: - g
- ebből telített zsírok: - g
szénhidrátok: - g
- ebből cukrok: - g
fehérje: - g
só: - g
só: - g

Elkészítés és adagolás

1 adag elkészítéséhez keverj össze 1 adagolókanálnyit 200 ml hideg vízzel és vedd be 20 perccel edzés előtt.

Összetétel

Béta-alanin, L-citrulin DL-malát (1:1), A-AKG komplex (L-arginin, kalcium-alfa-ketoglutarát), taurin, glicerin-monosztearát, Keserű narancs (Citrus aurantium) gyümölcskivonat (2,33% szinefrinre standardizálva), vízmentes koffein, Szibériai ginzeng (Eleutherococcus senticosus) gyökérpor (standardizált 0,5% eleutherozidokra), B3-vitamin (nikotinamid), savasságszabályozó (citromsav), aroma, csomósodásgátló anyagok (szilícium-dioxid, az ortofoszforsav kalciumsója), édesítőszer (szukralóz), festék (répavörös).

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Gluténmentes, Vegán

Anabolizátor típusa

Anabolizer Starter

Használati idő

Használati idő Edzés előtt

Íz

Íz Eper

Forma

Forma Finom por

Csomagolás

Tömeg 210 g
Kód:  SPTgym136
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8588007275819
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15