Oldal frissítése

Gibbon Slackrack Classic

5 1 értékelés
183 590 Ft

Gibbon Slackrack Classic

Stabil és jó slackline-t keresel az egyensúlyozáshoz és a testgyakorláshoz, de nincs klasszikus kötél a kertben, vagy nem lehet beltéren belül? Akkor a megfelelő helyen vagy. A kompakt Slackline Gibbon Slackrack Classic bárhová elfér, de bőséges helyet biztosít a testmozgáshoz és a tréninghez, hogy a slackline nagy, belső változatát szolgálja. Az összeszerelése nagyon egyszerű és gyors, és nincs rá szükség,hogy a slack-et odakapcsoljuk valamihez - a slackrack megtartja magát, és a puha lábaknak köszönhetően nem karcolja meg a padlót. Neoprén burkolat a végeken, lekerekített élek és alacsony heveder pozícionálás biztosítják a munkavégzés során a biztonságot. A klasszikus vonal a fitnesz verziótól eltérően fákat vagy oszlopokat is tartalmaz.

Miért a Gibbon Classic Slackrack?

  • Gibbon slackline Slackrack Classic kompakt és könnyen hordozható
  • állítható heveder
  • Nagyon stabil beltéri és kültéri slackline konstrukciója kiváló minőségű
  • Biztonságos - tökéletes iskolák és óvodák számára
  • Egyszerű telepítés, nem kell felcsatolni a slackracket
  • Egy nagyszerű módja annak, hogy megmozgassuk az egész testet a testmozgás és az egyensúlyi gyakorlatok által

Kompakt és helytakarékos slackrack

Ez a slackrack valóban bármilyen helyiségbe kerülhet. Három 1 méter hosszú struktúrából áll, könnyen le lehet rövidíteni vagy meghosszabbítani, és 2-3 méter hosszúságú lehet, így Ön vagy gyermeke gond nélkül, problémamentesen edzhet a helyiségben, valamint a csavarok vagy a ragasztás hiányában. az alap könnyen szétszedhető, ami azt jelenti, hogy egyszerű a tárolása, és hordozható szükség szerint. Maga az összeszerelés, amelyet csak egyszer kell teljesíteni, maximum 15 percet vesz igénybe, és technikailag nem bonyolult. Az állítható szíj 30 cm-rel fekszik a talaj felett, ezért biztonságos választás mind a kezdők, mind a gyerekek számára. Ezenkívül a készlet tartalmaz egy klasszikus kötelet is a fák közé, így kényelmesen elcsomagolhatja a hátizsákba, például kirándulni megy egy erdőbe vagy egy piknikre!

 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 5 cm
Hossz 2 m

Tulajdonságok

Használat Gyakorlatok
Maximális terhelhetőség 100 kg
Rugalmasság Statikus heveder
Fogatás Különálló szerkezet
Kód:  SPTbal003
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4260165871174
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20