Oldal frissítése

Everlast Pilates Band

4,0 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Everlast Pilates Band

 Készíts ideális alakot a fürdőruhaszezonra. Talán minden nő lapos hasról álmodik, kidolgozott  farrésszel és felsőtesttel. A férfiak inkább a kidolgozott, kockás has, széles vállak és az erős mellkas elérésére törekednek. Mindezt el lehet elérni ezzel a fitness gumival. A külsőd néhány héten belül a felismerhetetlenségig megváltozhat. Az eszköz hatalmas előnye a rugalmas edzésidő. Csak egy órát szánj a napodból és használd, hogy megnyújts minden izmot a testedben.

A számos lehetséges gyakorlat a test felső és alsó részének edzéséhez, közvetlenül a terméken látható. A kényelmes fogantyúknak köszönhetően könnyű tartani, így a gyakorlatok elvégzése sem nehézkes. A minőségi anyagok felhasználásával lehetővé teszi a sportolók számára a többcélú felhasználást. Az Everlast gumi ideális választás kezdő és haladó sportolóknak egyaránt.

 
Kód:  SPT829
Termékszám:  654602229767
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20