Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

EMSPOMA kék 900

4,8 17 értékelés
3 290 Ft

EMSPOMA kék 900

Merev vagy fáradt izmokkal még a legjobb sportoló sem tud csúcsteljesítményt nyújtani. Az EMSPOMA  emulzió közvetlenül a fájó helyen való alkalmazása után nagy megkönnyebbülést érezhetsz, és a hatásos hatóanyagoknak köszönhetően érezhetően lehűti a kezelt testrészt. A kék emulziót alaposan be kell dörzsölni a megfelelő helyre, majd várni a hatását. Ez meglehetősen gyorsan megérezhető: az izmokat átjárja az új energia, és a fájdalom fokozatosan elmúlik. A fáradtság megszüntesére szolgál túlzottan meleg időben. A termék a vásárlás idejétől számított három hónapon belül felhasználandó. 

Kiszerelés:
900 ml

Hatás:
hűtés

 

Paraméterek

Jellemzők

Típus Masszázshoz
Ajánlott felhasználási terület Izmok

Űrtartalom

Űrtartalom 900 ml

Jellemzők

Térfogat 1 l
Típus Hűtő
Kód:  SPT3089
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  110121002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20