Oldal frissítése

Coleman Wagon

4,0 2 értékelés
57 590 Ft

Coleman Wagon

A Coleman Wagon összecsukható kocsi praktikus segítség lehet, amelynek tulajdonságát kimondottan kempingezéskor vagy utazáskor értékelhetsz nagyra, hiszen segítségével kényelmesen közlekedhetsz minden felszereléseddel és poggyászoddal. A Coleman Wagon kocsit szilárd acél szerkezet és megbízható fékkel készült robusztus kerekek jellemzik. A poggyászt gumi hevederekkel rögzítheted, ez megakadályozza azok nemkívánatos elmozdulását vagy leesését a kocsiról. A magasságban állítható ergonomikus fogantyú lehetővé teszi a kocsi kényelmes irányítását. A Coleman Wagon kocsiteherbírása maximum 85 kg, így valóban megkönnyíti a poggyász szállítását. Természetesen összecsukható kialakítással érkezik.

A Coleman Wagon összecsukható kocsi főbb jellemzői

  • Praktikus kocsi poggyász és felszerelés szállításához
  • Ergonomikus formájú, állítható fogantyú
  • A kocsi váza szilárd acélból készült
  • Összecsukható kialakítás
  • Robusztus kerekek megbízható fékkel
  • Állítható magasságú ergonomikus fogantyú a kényelmes szállításhoz
  • A Coleman kocsi tömege 11 kg
  • A Coleman Wagon kocsi gumi hevedereivel a poggyász megbízhatóan rögzíthető

Minőségi acél szerkezet

A Coleman Wagon kocsi szilárd acél szerkezettel büszkélkedhet, amelyet prémium minőségű anyagokból készítettek. Ennek köszönhetően az összecsukható kocsi rendkívüli teherbírással rendelkezik, zökkenőmentesen és kényelmesen szállít még nagy mennyiségű poggyászt is hosszú távon.

Kényelmes és állítható fogantyú

A Coleman Wagon összecsukható kocsi fogantyúja ergonomikus formájú, magassága pedig állítható, ez is hozzájárul a felszerelésed könnyű szállításához. Továbbá a Coleman Wagon kocsi előnyei közé sorolható még az ellenálló megerősített alj illetve a robusztus kerekek megbízható fékkel.


Paraméterek

Típus

Típus Kiskocsi

Méretek

Hossz 180 mm
Szélesség 400 mm
Magasság 770 mm

Tömeg

Tömeg 11 kg

Terhelhetőség

Terhelhetőség 85 kg

Méret

Hossz 106 cm
Szélesség 53 cm
Magasság 100 cm
Kód:  SPTcgz005
Jótállás: 24 hónap
Kiterjesztett garancia: +12 hónap
Termékszám:  3138522113247

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15