Oldal frissítése

Coleman Valdes 4

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Coleman Valdes 4

A Coleman Valdes sátor ideális megoldás az olyan felhasználóknak, akik szeretnék kiélvezni a természetben töltött időt, ugyanakkor tökéletesen kényelmes és védett szállásra vágynak. A sátrat maximum 4 fő számára tervezték és két tágas hálótérrel rendelkezik, zökkenőmentesen indulhatsz el a kempingezésre a családoddal vagy a barátaiddal. A két hálótér a BlackOut Bedroom technológiával készült, amelynek köszönhetően a sátorcövek kifogástalanul szívja magába a fényt. Ennek eredményeként a sátor belsejében kellemes a hőmérséklet és szinte teljesen sötét van, ezt biztosannagyra értékeled majd amikor napközben pihenésre vágysz. A Coleman Valdes 4 felfújható sátor megépítése igazán könnyű, a FastPitch Air technológiának hála kevesebb, mint 10 percet vesz igénybe. A Coleman Valdes 4 sátor hálótere és nappalija között található egy ülőtér nagy, sötétíthető PVC ablakokkal. A WeatherTec technológia páratlan védelmet nyújt még a heves esőzések alatt is, így bármilyen időjárásról is legyen szó, bátran tartózkodhatsz a természetben.

A Coleman Valdes 4 sátor főbb jellemzői

  • Sátor 4 fő részére
  • Két tágas hálószoba BlackOut Bedroom technológiával a napfény akár 99%-nak kiszűrésére
  • Napközben akár 5 °C-kal alacsonyabb hőmérsékletet, éjjel pedig 1 °C-kal magasabb hőmérsékletet nyújt
  • Tágas előszoba külön ülősarokkal
  • FastPitch Air technológia a sátorszerkezet gyors megépítéséhez
  • Külső réteg 4500 mm-es vízoszloppal
  • Megerősített ajtó a könnyű kinyitáshoz
  • A sátor tömege 20,8 kg

Magas vízállóság

A Coleman Valdes 4 sátor felső része WeatherTec technológiával készült, 4500 mm-es vízoszlopig ellenálló. Ennek a vízálló kezelésnek hála a sátor minden probléma nélkül megbirkózik az erős esőzéssel és tökéletes biztonságot és kényelmet nyújt még a rossz időjárási viszonyok között is.

Zavartalan pihenés

A BlackOut Bedroom technológia a Coleman laboratóriumában született meg, innováció a kempingezésben. A különleges anyag magába szívja a napfény energiáját, ennek köszönhetően kellemes hőmérsékletet és sötétséget nyújt a sátorban. Ez a technológia teszi lehetővé, hogy a nap bármely szakaszában kényelmesen pihenhess a Coleman Valdes 4 sátorban.

A Coleman Valdes 4 sátor elhelyezése gyors és egyszerű

A Coleman Valdes 4 felfújható sátor a FastPitch Air technológiát alkalmazza, a tartóváza 3 magasnyomású felfújható rúdból áll. Ennek a technológiának hála a sátor megépítése egyszerű és gyors, még egy ember számára is gyerekjáték. A sátor felfújása után elegendő széthúzni az üvegszálas rudakat a sátor boltívén keresztül, így a Coleman Valdes 4 sátor rövidesen állni fog.

Hőmérsékletszabályozás

A Coleman Valdes 4 sátor különleges anyagát úgy tervezték, hogy megőrizze a sátor belsejében a kellemes hőmérsékletet, ugyanakkor eltárolja a napenergiát a sátor külső felületén. Éppen ezért a hálótér hőmérséklete 5 °C-al alacsonyabb napközben és 1 °C-al magasabb éjszaka a kültéri hőmérséklethez viszonyítva.


Paraméterek

Sátor elrendezése

Max. személyek száma 4
Forma Alagút
Sátor összetétele Előszobával, Két hálószobával

Tulajdonságok

Speciális tulajdonságok BlackOut Bedroom
Vízoszlop nyomás 4 500 mm
Vízszint magassága 10 000 mm
Szerkezet anyaga Felfújható cső
Szín Szürke, Zöld
Tömeg 20,8 kg
Ponyvák száma Kétponyvás

Típus

Típus Családi

Méret - kibontva

Mélység 300 cm
Szélesség 610 cm
Magasság 200 cm

Méret - csomagolva

Mélység 38 cm
Szélesség 58 cm
Magasság 78 cm
Kód:  SPTcgz010
Termékszám:  3138522100841

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10