Oldal frissítése

Coleman Octagon BlackOut Bedroom

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Coleman Octagon BlackOut Bedroom

A Coleman Octagon BlackOut Bedroom családi sátrat nagyra értékelhetik a természet és a kempingezés szerelmesei, a gyermekes családok és a nyári fesztiválok látogatói egyaránt. Ez egy maximum 8 fő számára alkalmas sokoldalú sátor, amelyet nyitott belső tér és 360 fokos kilátás jellemez. Miután eltávolítottad a Coleman Octagon BlackOut Bedroom sátor külső profilját, az nyitott kerti pavilonná válik, amelyet remekül kihasználhatsz például a kertben is. Az igazán sokoldalú Coleman Octagon BlackOut Bedroom családi sátor szerkezetét szilárd acél rudak alkotják. Amennyibenszükséges, egy textil válaszfal segítségével a sátor belső részét két részre is feloszthatod. A Coleman Octagon BlackOut Bedroom sátor másik előnye, hogy két bejárattal és megerősített peremmel büszkélkedhet. A sátor belsejében találsz egy zsebet a különféle holmik tárolására, ezt egészíti ki a szúnyogháló és az akasztó az elemlámpa számára. A Coleman Octagon BlackOut Bedroom sátor tartója görgőkkel rendelkezik a kényelmes szállítás és használat érdekében.

A Coleman Octagon BlackOut Bedroom sátor főbb jellemzői

  • Tágas sátor 8 fő befogadására
  • Zseb a dolgok tárolásához a sátorban
  • Praktikus görgős szállítótáska
  • A Colem BlackOut Bedroom családi sátor 360 fokos kilátást nyújt
  • Felső réteg 4500 mm-es vízoszloppal
  • UVGuard technológia az UV védelemhez
  • BlackOut Bedroom a tökéletes kikapcsolódáshoz bármikor
  • Fire Retardant technológia a láng elnyomására
  • A Coleman Octagon BlackOut Bedroom sátor tömege 20,7 kg

Speciális technológia, amely meggátolja a szövetek megégését

A Coleman Octagon BlackOut Bedroom sátor önoltó kialakítással készült, amely maximális biztonságot garantál, hogyha a sátor anyaga nyílt lánggal érintkezne. A Fire Retardant technológia ugyanis elnyomja a sátor anyagának égését, miután a tűz forrása megszűnt, így fokozott mértékben megnő az az idő, amely a rendelkezésedre áll a sátorból való kijutáshoz.

Csendes és zavartalan pihenés bármikor

A BlackOut Bedroom technológia a Coleman laboratóriumában született meg, innováció a kempingezésben. A különleges anyag magába szívja a napfény energiáját, ennek köszönhetően kellemes hőmérsékletet és sötétséget nyújt a sátorban nappal. Ez a technológia teszi lehetővé, hogy a nap bármely szakaszában kényelmesen pihenhess a Coleman Octagon BlackOut Bedroom 4 sátorban.

Csúcsminőségű vízállóság

A Coleman Octagon BlackOut Bedroom felső része WeatherTec technológiával készült, 4500 mm-es vízoszlopig ellenálló. Ennek a vízálló kezelésnek hála a sátor minden probléma nélkül megbirkózik az erős esőzéssel és tökéletes biztonságot és kényelmet nyújt még a rossz időjárási viszonyok között is.

Káros UV sugárzás elleni védelem

A Coleman Octagon BlackOut Bedroom sátor UVGuard védőréteggel büszkélkedhet, ez kifogástalanul védi a sátor belsejében tartózkodó személyeket a káros UV sugárzástól, ugyanakkor megelőzi a sátor szövetének sérülését is. Az UVGuard technológiával 50 faktoros UV védelmet élvezhetsz a Coleman Octagon BlackOut Bedroom sátor belsejében. Ezáltal jelentősen hosszabb a sátor anyagának élettartama is, amelyet több független laboratóriumi teszt is megerősített.


Paraméterek

Sátor elrendezése

Max. személyek száma 8
Forma Iglu

Tulajdonságok

Speciális tulajdonságok BlackOut Bedroom
Vízoszlop nyomás 4 500 mm
Vízszint magassága 10 000 mm
Szerkezet anyaga Acél
Szín Zöld
Tömeg 20,7 kg
Ponyvák száma Kétponyvás
Burkolat anyaga Poliészter

Típus

Típus Családi

Méret - kibontva

Mélység 428 cm
Szélesség 396 cm
Magasság 225 cm

Méret - csomagolva

Mélység 30 cm
Szélesség 30 cm
Magasság 85 cm
Kód:  SPTcgz012
Termékszám:  3138522113056

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05