Oldal frissítése

Coleman Festival Octagon, kék

162 990 Ft

Coleman Festival Octagon, kék

A Coleman Octagon BlackOut Bedroom családi sátrat nagyra értékelhetik a természet és a kempingezés szerelmesei, a gyermekes családok és a nyári fesztiválok látogatói egyaránt. A sátrat szilárd acél rudak alkotják, amelyek rendkívül ellenállóak, lehetővé teszik a sátor gyors és könnyű megépítését. Ez egy maximum 8 fő számára alkalmas sokoldalú sátor, amelyet nyitott belső tér és 360 fokos kilátás jellemez. Amennyiben szükséges, egy textil válaszfal segítségével a sátor belső részét két részre is feloszthatod. Ezáltal két külön bejáratú, két külön helyiséget kapsz. AColeman Festival Octagon sátor tartója görgőkkel rendelkezik a kényelmes szállítás és használat érdekében.

A Coleman Festival Octagon sátor főbb jellemzői

  • Tágas sátor 8 fő befogadására
  • Praktikus szállítótáska görgőkkel
  • WeatherTec technológia a magas vízállóság érdekében
  • A családi sátor 360 fokos kilátást kínál
  • A sátor felső része 2000 mm-es vízoszlopú
  • Erős és tartós acélrudak a Coleman Festival Octagon sátor egyszerű megépítéséhez
  • Fire Retardant technológia a láng elnyomására
  • A Coleman Festival Octagon sátor tömege 20,7 kg

Nagyon jó vízállóság

A Coleman Festival Octagon felső része WeatherTec technológiával készült, 2000 mm-es vízoszlopig ellenálló. Ennek a vízálló kezelésnek hála a sátor minden probléma nélkül megbirkózik az erős esőzéssel és tökéletes biztonságot és kényelmet nyújt még a rossz időjárási viszonyok között is.

Tágas belső tér a felosztás lehetőségével

A Coleman Festival Octagon sátor tágas belső térrel rendelkezik, amelyet könnyedén feloszthatsz két külön részre saját bejárattal, hogyha szükséges. Így tehát biztosított a magánszféra is, ezt bizonyára nagyra értékeled, amikor gyerekekkel vagy más párokkal együtt kempingeztek.

Speciális technológia, amely meggátolja a szövetek megégését

A Coleman Festival Octagon sátor önoltó kialakítással készült, amely maximális biztonságot garantál, hogyha a sátor anyaga nyílt lánggal érintkezne. A Fire Retardant technológia ugyanis elnyomja a sátor anyagának égését, miután a tűz forrása megszűnt, így fokozott mértékben megnő az az idő, amely a rendelkezésedre áll a sátorból való kijutáshoz életveszély esetén.


Paraméterek

Sátor elrendezése

Max. személyek száma 8
Forma Iglu

Tulajdonságok

Vízoszlop nyomás 2 000 mm
Vízszint magassága 10 000 mm
Szerkezet anyaga Acél
Szín Kék
Tömeg 20,7 kg
Ponyvák száma Kétponyvás
Burkolat anyaga Poliészter

Típus

Típus Családi

Méret - kibontva

Mélység 428 cm
Szélesség 396 cm
Magasság 225 cm

Méret - csomagolva

Mélység 30 cm
Szélesség 30 cm
Magasság 85 cm
Kód:  SPTcgz016
Jótállás: 24 hónap
Kiterjesztett garancia: +12 hónap
Termékszám:  3138522094720

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15