Oldal frissítése

Capital Sports Monstervest 20 kg

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Capital Sports Monstervest 20 kg

Szeretné fejleszteni fizikumát? Ezzel a súlymellénnyel erősebbé válhat és fejlesztheti kitartóképességét a gyakorlatok közben. A mellény teljes súlya 20 kg. A mellény 20 darab különálló, levehető fémsúllyal és egy nejlonpánttal rendelkezik, ezzel lehetővé téve, hogy személyre szabottan állítsa be a mellényt a testméreteinek megfelelően. A mellény puha megerősítése biztosítja a kényelmes viselést. Magas fokon vízálló és kopásálló.

Legfontosabb jellemzők:

  • Mellény súlya 20 kg
  • 20 darab különálló, levehető fémsúly
  • Állítható nejlonpánt
  • Puha megerősítés
  • A nejlon víz és kopásálló

Fő jellemzők:

A klasszikus mellény-kialakítású súlymellény elől és hátul súlyzsebekkel rendelkezik. Minden zsebbe egy megközelítőleg 920 g-os súly helyezhető el. A gyors záras nejlonpánt biztosítja a test teljes mozgásszabadságát és a kényelmes viseletet, mivel a mellényt beállíthatja az egyedi testméreteihez.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus

Típus Súlyok

Tömeg

Egy darab tömege 20 kg
Szett tömege 20 kg
Kód:  SPTif1628
Termékszám:  4260435913184

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15