Oldal frissítése

Capital Sports Addict

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Capital Sports Addict

Az edzőpántok a gimasztikus körökhöz való csatlakozásra szolgálnak, ami lehetővé teszi, hogy a saját súlyával hatékonyan erősítse testét. A tartós nylon szalagok nagy szilárdságúak és akár 182 cm hosszúak, így a hevedereket saját magasságának  és az egyes sportolók teljesítményének megfelelően állíthatja be. A pántokon 10 fokozatú skála található, ami a könnyű és gyors beállíthatóságot szolgálja. A nagy szilárdságú fém karabinerek biztonságosan illeszkednek és egyszerű felszerelést tesznek lehetővé. A teljes készlet terhelhetősége legfeljebb 200 kg.

Főbb jellemzők

  • Minőségi kivitelezés
  • Tartós, 182 cm hosszúságú pántok
  • Nagy szilárdságú fém karabinerek
  • Teherbírás 200 kg-ig
  • A hevederhossz egyszerű felszerelése és gyors beállítása

Minőség és kifogástalan tervezés

Ennek a terméknek a gyártója a német Capital Sports márka, amely a gépek, tornaszerek, kiegészítők és ruházati termékek gyártására specializálódott mindenféle edzés és sportág számára. A sportolókat leginkább az erőkifejtés, a kardio-edzés és a saját súly kihasználásával való edzés során használják. A márka termékeinek vásárlása jóformán egyenértékű a biztonsággal.

Paraméterek

Hossz

Hossz 182 cm
Kód:  SPTif1591
Termékszám:  4260435910480
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15