Oldal frissítése

Capital Sports Acceltor

Kiegészítők a termékhez

Capital Sports Acceltor

A gumikötél készlet segítségével erősíthetsz és a gyorsaságodat is fejlesztheted párban valakivel, vagy akár egyedül is. A készlet tartalmaz egy multifunkciós övet, két bokapántot és négy gumikötelet két különböző erősségben. A különféle pántokkal mindig azt az izomcsoportot edzheted, amelyiket éppen szeretnéd. Az ilyen gyakorlatokat mindig az adott sportoló testéhez és teljesítményszintjéhez igazíthatod.

Legfontosabb tulajdonságai

  • Minőségi kidolgozás és tartós anyagok
  • Alkalmas különféle edzéshez, ahol fontos az ugrás és a láb ereje
  • A gyakorlatok párban is végezhetők
  • Adott izomcsoportok célirányos edzése
  • Két nehézségi szint

Minőség és hibátlan kivitel

A termék gyártója a német Capital Sports, amely sportgépek, sporteszközök, kiegészítők és ruházat gyártására szakosodott. A sportolók elsősorban erőedzés, kardióedzés és súlyzós edzés közben találkozhatnak a termékeikkel. A gyárto neve garantálja a megvásárolt termék minőségét.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete, Szürke, Sárga

Szín

Szín Fekete, Szürke, Sárga
Kód:  SPTif1590
Termékszám:  4260457485119

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05