Oldal frissítése

Boll Litetrek towel popy S

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Boll Litetrek towel popy S

Az érintésbarát szintetikus mikroszálas törölköző kiemelkedik kiváló nedvszívó képességével és mégis gyorsan száradó. A méreteinek köszönhetően univerzálisan használható és egyedi minőségének köszönhetően mindig használható is. Ideális választás otthonra és utazásra egyaránt.

Legfontosabb jellemzői

  • Anyaga nagyon puha tapintású
  • Antibakteriális kezelés
  • A kis méret megkönnyíti a használatát és tárolást
  • Utazáshoz való tulajdonságok
  • Csat a szárításhoz

Valami extra

A bónusz nemcsak a hatákony nedvszívó képesség, hanem az antibakteriális tulajdonság is, mely a vizsgálatok szerint eléri a 80%-os szintet akár 100 mosás után is. A szárítás megkönnyíthető a törölközőn lévő csattal, amellyel faágra vagy más kilógó felületre is felakasztható. a hordozáshoz rendelkezésre áll egy pántos hordtáska.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Gyorsan száradó

Szín

Szín Piros
Kód:  SPT1790
Termékszám:  8591790105195

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20