Oldal frissítése

we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Alza vitorlázó a hóban

4,7 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Alza vitorlázó a hóban

Gyerekek a vitorlázógép havat az eredeti változata közvetlenül a könnyek. Glider borsó zöld szín egy nagy játék a téli szórakozás és szórakozást a hóban. Kiemelkedik a pontosan illeszkedő alakja van, és tartós műanyagból készült, amely garantálja a tökéletes csúszás még alacsony hőmérsékleten is. A kezelése nagyon egyszerű, csak kap, indulni a hegyre, és a fék karok és lábak. Az Ön kezében lesz kényelmesen tartsa a fogantyút. Az ernyő kiváló társ a téli ünnepek, a sok móka élvezni nem csak a gyerekek, hanem az egész családnak. Izgalmas utazás keresztül a havas lejtőn lehet kezdeni.
anyaga:
Plast
Maximális terhelés:
50 kg
Szín:
zöld
Ajánlott kor:
3 év

Paraméterek

Anyag

Anyag Műanyag

Terhelhetőség

Teherbírás 50 kg

Típus

Típus Csúszka
Max. személyek száma 1

Vezetés

Vezérlés Fogantyú

Szín

Szín Zöld
Kód:  MA099
Termékszám:  8595096961479
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20