Oldal frissítése

Ajtóra szerelhető húzódzkodó

A húzódzkodó rúd ajtókeretbe építése ideális megoldást jelent az otthoni edzésekhez fúrás vagy egyéb építési módosítások nélkül. Az ajtóra szerelhető húzódzkodó könnyen felszerelhető az ajtókeretek közé, és a segítségükkel a felsőtestre összpontosító gyakorlatok széles skáláját végezheted el. Variálhatóságuknak és alkalmazkodóképességüknek köszönhetően az ajtóra akasztható húzódzkodó különböző magasságú és súlyú felhasználók számára is alkalmas. Olvass tovább, és megtudhatod, hogy hogyan válaszd ki az igényeidnek megfelelő húzódzkodó rudat, hogy még ma elkezdhess edzeni.

Folytatás
Paraméterek módosítása
25 termék

Ajtóra szerelhető húzódzkodó

A Ajtóra szerelhető húzódzkodó kategóriában összesen 25 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05