Oldal frissítése

Acra súlyzó 11 kg, krómozott

4,4 20 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Acra súlyzó 11 kg, krómozott

Ezen felsőtest izomzat erősítésére és annak megfelelő formálására szolgáló súlyzó az éppen szükséges és edzésprogramnak megfelelő súly beállításának lehetőségével szolgál. Az eszközt használhatják tapasztalt sportolók és kezdők egyaránt, ám mindkét esetben a megfelelő sporteszköz kiválasztása némi körültekintést igényel. Az általunk kínált eszközök közül bizonyára mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Ezen modell a közepes súlyú kialakításának köszönhetően ideális választás fizikailag rátermett, valamint edzett sportolók számára, de egyaránt azon kezdő atléták is használatba vehetik, akik nem riadnak vissza egy kis kihívástól.

Legfontosabb jellemzők

  • A test és izomzat tökéletes formálására
  • Sporteszköz az egész család számára
  • Rendkívül ellenálló anyag, tartós felületkezeléssel
  • Variálható súlytárcsák
  • Stabil rögzítés a robusztus anyacsavarnak köszönhetően
  • A legkülönbözőbb gyakorlatok és edzések végzéséhez

Luxus króm kivitel

Ezen egykezes súlyzó krómozott kivitellel rendelkezik. Az ráadásul állítható, ugyanis annak 25 mm-es átmérőjű rúdján akár 6 darab súlytárcsa is elhelyezhető. A súlyzók különböző tömeggel bírnak, azaz eltérő méretű súlytárcsákkal vannak ellátva. Azok megbízható rögzítését a külső oldalon található anyacsavar biztosítja. A súly állításnak köszönhetően ezen súlyzó az adott edzés jellegéhez, illetve a sportoló adottságaihoz igazítható.

Egy súlyzó, számtalan gyakorlat

A súlyzó számos felhasználási lehetőséggel kecsegtet. Az használható például guggoláshoz, fekvenyomáshoz, de akár lórúgáshoz is. A test erősödésén és formálódásán kívül edzéssel az alap anyagcserefolyamatok is fokozódnak és az izmok vérkeringése is javul, ugyanis az a kardio és erősítő gyakorlatok optimális kombinációjával szolgál.

A tökéletes alak mindenkinek örömet okoz

A megmunkált izomzatban nincs semmi rossz. A szóban forgó súlyzó azok számára készült, akik nem riadnak vissza egy kis kihívástól és elszántak rendszeresen edzni.

 

Paraméterek

Szín

Szín Ezüst

Típus

Típus Súlyzó
Tulajdonságok Egykezes, Állítható súlyú

Tömeg

Egy darab tömege 11 kg

Anyag

Anyaga Fém
Felület Króm

Méretek

Rúd átmérője 25 mm
Tengely átmérője 25 mm
Kód:  SPTif0820
Termékszám:  8595042737646

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15