Oldal frissítése

Acra krómozott súlyzó 14 kg

4,4 20 értékelés
21 190 Ft

Acra krómozott súlyzó 14 kg

A test felső izomcsoportjainak megerősítéséhez és megfelelő formálásához az állítható súlyzó lehetővé teszi, hogy a szükséges és előre megtervezett terhelésnek megfelelően szabályozd a súlyok mennyiségét. A tapasztalt sportolók és a kezdők számára is ideális, de mindig kellő figyelmet kell fordítani a megfelelő eszköz megválasztására. Kínálatunkban megtalálod azokat a súlyzókat, amelyek a leginkább illeszkednek az igényeidhez. Ez a modell magasabb súlyával alkalmas a fitt és edzett sportolók számára, akik biztosan nem ijednek meg egy-két plusz kilogrammtól. 

Legfontosabb jellemzők

  • Az alak- és az izomzatformálás tökéletesítését segíti
  • Sport segédeszköz az egész családnak
  • Extrém tartós anyagból, tartós bevonattal
  • Különböző súlyokkal variálható
  • Stabil rögzítés a szilárd anyáknak köszönhetően
  • Különböző típusú gyakorlatokhoz és erősítéshez

A Chrom garancia a minőségre és a tökéletes megjelenésre

A krómozott bevonattal készülő egykezes súlyzó elrendezése egy 25 mm átmérőjű tengelyen legfeljebb négy darab súllyal variálható meg. Az alkalmazott súlyok tömegükben és méreteikben eltérőek lehetnek, ezért mindenekelőtt szükséges azok külső oldalról történő rögzítése a megbízható anyák segítségével. A súlyok variálhatóságának köszönhetően a gyakorlat természetének és a sportoló igényeinek megfelelően növelhető a súlymennyiség.

Alkalmas az alapos erősítéshez

Az állítható súlyzó használata igen széleskörű lehet, használható guggolások és kitörések közben, alkalmas nyomásokhoz és lökésekhez. A test megerősítésén és formálásán kívül a gyakorlatok fokozzák az alap anyagcserefolyamatokat, javítják az izmok vérellátását, így ez a kardiovaszkuláris és erősségi tréning optimális kombinációja lehet.

Nem úgy nézel ki, mint Rambo?

Ezzel a súlyzóval mindez mégsem teljesen lehetetlen. A test alakjának formálásában biztosan nem lesz vele semmi baj. Ez a súlyzó azok számára lesz megfelelő, akik nem félnek egy jó eszközt a kezükbe venni, hiszen nekik mindez csak egy újabb kihívást jelent.

 

Paraméterek

Típus

Típus Súlyzó
Tulajdonságok Egykezes, Állítható súlyú

Tömeg

Egy darab tömege 14 kg

Anyag

Anyaga Fém
Felület Króm

Méretek

Rúd átmérője 25 mm

Szín

Szín Ezüst

Fajta

Fajta Állítható súlyú
Méret Egykezes
Kód:  SPTif0822
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595042736892
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15