Oldal frissítése

Acra króm súlyzó 12 kg

4,4 20 értékelés
18 590 Ft

Acra króm súlyzó 12 kg

A felsőtest izmainak edzéséhez és formálásához. A súlyzón igényeidnek és a tervezett edzésnek megfelelően állíthatod be a súlyt. Gyakorlott sportolóknak és kezdőknek egyaránt ajánlott, de mindig figyelj oda, hogy a megfelelő súlyt válaszd. Kínálatunkban többféle súlyzót találsz. Ez a típus azoknak ajánlott, akik fizikai állapotuknak megfelelően nagyobb súlyokkal dolgoznak, már edzett sportolók, de a súlyt fokozatosan szeretnék növelni további súlytárcsák hozzáadásával.

Legfontosabb tulajdonságai

  • Alak- és izomformáláshoz tökéletes
  • Sportszer az egész családnak
  • Tartós anyagból készült megerősített kivitelben
  • A súlytárcsák cserélhetők
  • Biztonságos fogás az erős rögzítőcsavaroknak köszönhetően
  • Különböző gyakorlatokhoz és erősítésre

Elegáns és tartós króm

A krómozott kézisúlyzón a súlytárcsák cserélhetők, a rúd átmérője 25 mm, akár hat súlytárcsát is felhelyezhetsz rá, a súlyt igényed szerint határozhatod meg. A súlytárcsák tömege különböző, a felhelyezett tárcsákat egy biztonságos rögzítőcsavar tartja a rúdon. A cserélhető súlytárcsáknak köszönhetően a rúdra az edzés fajtájának és az edzettségi szintednek megfelelő mennyiségű súlyt pakolhatod fel.

Különféle gyakorlatokhoz

A súlyzó felhasználási lehetősége igen sokrétű, használhatod guggolásra, nyomásra, és még sok más gyakorlathoz. Az edzés a test erősítésén és az izmok formálásán kívül az alap anyagcserét is növeli, javítja az izmok vérkeringését, a kardió és az erősítő edzés optimális kombinációját nyújtja.

Nem kell mutogtni az izmaidat

Viszont nincs is ezzel semmi baj. A kézi súlyzó azoknak való, akik nem félnek a súlyoktól, szívesen edzenek őszintén és elfogadják a kihívást.

 

Paraméterek

Típus

Típus Súlyzó
Tulajdonságok Egykezes, Állítható súlyú

Tömeg

Szett tömege 12 kg

Anyag

Anyaga Fém
Felület Króm

Töltelék

Töltet Öntött acél

Méretek

Rúd átmérője 25 mm

Szín

Szín Ezüst

Fajta

Fajta Állítható súlyú
Méret Egykezes
Kód:  SPTif0821
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595042736885
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10