Oldal frissítése

Acra Iránytű teljesen fém tokkal

4,6 7 értékelés
4 390 Ft

Acra Iránytű teljesen fém tokkal

Szerezz örömöt magadnak vagy egy szeretett családtagnak, barátnak ezzel a praktikus ajándékkal. Ha lelkes túrázó vagy, és nem szereted a térképen való tájékozódás klasszikus módját, értékelni fogod ezt a nagyszerű iránytűt. A műszer egy tartós, teljes egészében fémből készült tokban van elhelyezve, melynek fedele felnyitható. Az ívelt edzett üveg védi a karcolásoktól és magát a készüléket a sérülésektől. Acra iránytű érdekes nyomtatott irányrózsával és szögletes skálával, valamint egy gyűrűvel is rendelkezik a felakasztáshoz.

A klasszikus, teljesen fém borítású iránytű a terepen való könnyű tájékozódást szolgálja. Az íves edzett üveg és sárgaréz iránytű a számlap belső fémnyomatával együtt a korábbi idők iránytűinek klasszikus megjelenését képviseli. A fémből nyíló tok tökéletes védelmet nyújt a sérülések ellen. Az iránytű túrázásra és tájékozódásra szolgál a térképen és a terepen. Az iránytű mérete 70 x 50 x 17 mm. 


Az Acra teljes egészében fémből készült iránytű legfontosabb jellemzői

  • Szép és praktikus ajándék a lelkes túrázóknak. 
  • Az Acra iránytű teljes egészében fém tokkal és nyitható kupakkal rendelkezik.
  • Az ívelt edzett üveg véd a karcolásoktól. 
  • Érdekes mágnestű rozettás nyomtatással és szögbeosztással. 
  • Az Acra iránytű egy hurokkal is rendelkezik a felakasztáshoz.

Paraméterek

Típus

Típus Iránytű

Fajta

Fajta Klasszikus

Tulajdonságok

Tulajdonságok Szög skála
Technológia Mágneses tűvel

Szín

Szín Barna
Kód:  SPTacr107
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595042703696

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20