Oldal frissítése

Acra króm - 10 kg

4,3 18 értékelés
18 790 Ft

Acra króm - 10 kg

A felsőtest izomcsoportjainak megerősítése és megfelelő formálása céljából úgy variálhatja a rúdon a súlyok mennyiségét hogy az ideális legyen a tervezett testrész edzésére így az pontosan olyan terhelést jelent majd, amire szüksége van. Alkalmas tapasztalt és kezdő sportolók számára egyaránt, de egy dolog biztos: fontos, hogy mindig kellő figyelmet fordítson a megfelelő súlymennyiség kiválasztására. A kínálatunkban mindenki megtalálja a számára megfelelő súlyzót, hogy melyik lesz a legtökéletesebb a számára. Ez a modell alkalmas a közepes fizikai terhelésre a fizikailag fitt és edzett sportolók számára, illetve azok számára is, akik még csak most kezdenek bele a súlyzós erősítő edzésekbe.

Legfontosabb jellemzők

  • A test alakjának és izomzatának tökéletes formálásához
  • Sportolási lehetőség az egész családnak
  • Extrém tartós anyagból, tartós kivitelben
  • Változó, különböző súlyú súlyzók
  • Biztonságos rögzítés a robusztus szorítóknak köszönhetően
  • Különböző típusú erősítő gyakorlatok 

A króm elegáns és tartós anyag

Egykezes súlyzó, krómozott felületű, hat darab 25 mm átmérőjű tárcsa befogadására képes. A tácsák súlyban és méretben különböznek, rögzítésük pedig stabil a megbízható szorítóknak köszönhetően. A súlyok változékonysága miatt számos típusú és nehézségi szintű súlyemelő gyakorlatokat végezhet vele.

Alkalmas a különböző gyakorlatokhoz

A súlyok használata nagyon változatos, alkalmas a guggolások, kitörések, nyomást és emelést igénylő gyakorlatokhoz is. Amellett, hogy a fizikai gyakorlatokkal megerősíti és hatékonyan formálja a testét, felgyorsítja az anyagcserét, és javítja a vér áramlását az izmokig, tehát nagyszerű kombinációja a kardiovaszkuláris és az erősítő edzésnek.

Alkalmas bármely életkorban

A sportos alak megszerzése nem lehetetlen feladat, ha rendelkezésére állnak a megfelelő eszközök. Ezt a súlyzót azok számára fejlesztették ki, akik nem félnek egy robusztus darab fémet felemelni és elegendő időt fordítani az edzésre, hiszen ez csak arról szól, elfogadja-e a kihívást. 

Paraméterek

Típus

Típus Súlyzó
Tulajdonságok Egykezes, Állítható súlyú

Tömeg

Szett tömege 10 kg

Anyag

Anyaga Fém
Felület Króm

Töltelék

Töltet Öntött acél

Méretek

Rúd átmérője 25 mm

Darabszám

Darabszám 6 db

Szín

Szín Króm, Ezüst

Fajta

Fajta Állítható súlyú
Méret Egykezes
Kód:  SPTif0819
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595042726480
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15