Oldal frissítése

SPONTEX

Spontex

Spontex: Megbízható szövetséges a takarításban

A Spontex márka több mint 70 éve a takarítóeszközök szakértője. Ő fejlesztette ki először az első viszkóz mosogatószivacsokat, majd a súrolólapokat és a praktikus kombinált szivacsokat. Idővel a Spontex kiterjesztette kínálatát a takarítás minden területére és további takarítóeszközökkel gazdagította a piacot, amelyek világszerte emberek millióinak könnyítik meg a mindennapi háztartási teendőket. A Spontex mindenre gondol - a márka nemcsak az anyagok minőségével és hatékonyságával foglalkozik, hanem a termékek könnyű és higiénikus használatával és környezetbarát jellegével is.

Spontex felmosók

Felmosók

A padló felmosása nem túl népszerű tevékenység - fárasztó, és az optimális eredmény gyakran nagy erőfeszítést igényel. A Spontex felmosórongyokat és vödröket úgy tervezték, hogy a felmosás a lehető leghatékonyabb és leggyorsabb legyen. Ennek érdekében a Spontex vödrök kifinomult csavarókosárral rendelkeznek, a felmosók pedig rendkívül hatékony nyelet használnak a lehető legtöbb szennyeződés összeszedése érdekében.

A mikroszál

Az elmúlt évek slágereként a mikroszál új dimenziót hozott a takarítás világába. Százszor vékonyabb, mint az emberi hajszál, és egyedülálló csillag alakú szövése miatt a legideálisabb anyag a szennyeződések és a por letörlésére. A nagyon finom szálak nagy koncentrációban statikus elektromosságot hoznak létre a felület letörlésekor, amely mágnesként vonzza a szennyeződéseket. Ezáltal a mikroszálas törlőkendők tisztítószer használata nélkül is hatékonyak, és a baktériumok akár 99%-át is eltávolítják.

Mikroszálas törlőkendő
Spontex takarítóeszközök

Takarítóeszközök

A Spontex termékek nagyon jól ismertek arról, hogy könnyű, hatékony és gyors takarításra tervezték őket. A Spontex portfóliójában találsz még például mosogatószivacsokat, törlőkendőket és gumikesztyűket, ez utóbbiak között vannak egyszer használatosak és újra felhasználhatók is. A Spontex takarítóeszközök a minőséget és a praktikus használatot ötvözik. Széles termékkínálatában mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

Paraméterek módosítása
94 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05