Oldal frissítése

Spin Master

SpinMaster játékok

SPINMASTER™

A SpinMaster játékokat, társasjátékokat és rajzfilmeket fejleszt és gyárt. Díjnyertes slágertermékeivel az egyik világelső az iparágban. Olyan interaktív játékokat fejlesztenek és gyártanak, amelyek segítik a gyermekek fantáziájának fejlődését és megtanítják nekik az alapvető készségeket. Olyan márkákról ismert, mint a Mancs őrjárat, Hatchimals, Bakugan, Cool Maker, Candylocks, Kinetic Sand, Air Hogs és mások. Emellett az Így neveld a sárkányodat, a Monster Jam és a Batman & DC márkák játéklicencét is birtokolja.

SpinMaster Mancs őrjárat (Paw patrol)

SpinMaster Mancs őrjárat

A SpinMaster Mancs őrjárat játékok és figurák az animációs sorozat alapján készültek, amely a 10 éves Rider nevű kisfiú által vezetett mentőkutyákról szól. Minden kölyökkutyát egy-egy valódi hivatás inspirált, például tűzoltó, rendőr és építőmunkás. A gyerekek megtanulhatják tőlük, hogyan segítsék egymást és hogyan dolgozzanak csapatban.

SpinMaster Így neveld a sárkányodat

SpinMaster játékok és gyűjthető figurák, amelyeket több animációs film és tévésorozat ihletett, ahol a viking fiú, Hablaty sárkányölővé válik, és összebarátkozik egy félelmetes sárkánnyal, akit Fogatlannak nevez el. Együtt végtelen kalandokba keverednek, miközben megpróbálják megteremteni az egyensúlyt és a megértést az emberek és a sárkányok együttélésében.

SpinMaster Így neveld a sárkányodat
SpinMaster Hatchimals

SpinMaster Hatchimals

A Hatchimals interaktív állatok, amelyek a gyermekek segítségével kelnek ki, és interaktívan reagálnak az őket érő ingerekre, játékokat játszanak a gyermekekkel, és megtanítják őket arra, hogy gondoskodjanak másokról és vigyázzanak másokra. A SpinMaster Hatchimals CollEGGtibles, Pixies, HatchiPets, GlowUp és még sok más gyűjthető figura a Hatchitopia varázslatos világából érkezik hozzád. Különböző formákban, tartozékokkal és játékkészletekben a végtelen szórakozásért.

SpinMaster Bakugan Battle Planet

A SpinMaster Bakugan akcióharcokra tervezett gyűjthető figurákat a japán animációs sorozat inspirálta. Ebben Dan és barátai megtanulnak együtt élni és harcolni a bakugánokkal, hogy túléljék a különböző kísérleteket, amelyekkel megpróbálják irányítani, rabszolgasorba taszítani vagy elpusztítani őket. Meg kell védeniük a bakugánjaikat, a Föld bolygót és végül egy hihetetlen titkot, amely közvetlenül a föld alatt rejtőzik.

SpinMaster Bakugan Battle Planet
Paraméterek módosítása
306 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20