Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Spigen

Spigen

Spigen - prémium védelem a mobileszközök számára

Az amerikai Spigen cég több mint tizennégy éve gyárt népszerű mobil kiegészítőket. A kínálatban elsősorban tartós tokokat találsz mobiltelefonokhoz és tabletekhez, Spigen Nano Liquid kijelzővédő fóliákat, amelyek tökéletes védelmet nyújtanak okostelefonod kijelzőjének, de mágneses autós tartókat is, amelyek stílusos megjelenésükkel tökéletesen díszítik majd az autód belsejét.

Spigen védőfólia

Spigen védőfólia és üvegfólia

A Spigen védőfóliák és üvegfóliák tökéletesen védik a kijelzőt a karcolásoktól és a nedvességtől. A speciális uretán bevonatnak köszönhetően a felületen nem képződnek ujjlenyomatok, a különleges Self–healing technológia pedig hosszú élettartamot garantál. A Spigen Nano Liquid védőtokok egyedülálló nano-hidrofób technológiával rendelkeznek, amely erősebbé teszi a kijelzőt és élénkíti a színeket. Minden modell kompatibilis a Spigen tokokkal.

Tartós Spigen telefon és tablet tokok

A Spigen Tough Armor tokok rendkívül tartós, 1,5 mm vastag poliuretánból készülnek, és még a MIL-STD 810G-516.6 katonai szabványnak is megfelelnek a szélsőséges hőmérsékletekkel és rezgésekkel szembeni nagyfokú ellenállás érdekében. Az Air Cushion technológia növeli az ütés- és rezgésállóságot. A Spigen Slim Armor vékony tokok könnyen elférnek a zsebedben.

Spigen Tough Armor tok
Spigen mágneses tartók

Elegáns Spigen mágneses autós tartók

A Spigen mágneses tartók egyszerűen működnek. Ragassz egy vékony mágnest az okostelefon védőtok alá, és rögzítsd a mágneses tartót az autó szellőzőjéhez. Ezután helyezd rá a telefont a tartóra, és már kész is. A Spigen Magnetic a legtöbb eszközzel kompatibilis, és erős mágnesei megakadályozzák a felesleges rezgéseket. Léteznek klasszikus Spigen autós tartók is teleszkópos karral, amelyek könnyen rögzíthetők a műszerfalra vagy a szélvédőre.

Spigen Ultra Hybrid Mag telefontok

Paraméterek módosítása
1642 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20