Oldal frissítése

SPIGEN Wallet S Black - Samsung Galaxy S7 Edge

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SPIGEN Wallet S Black - Samsung Galaxy S7 Edge

Olyan telefontokot keresel, amelyben a telefon mellett még pár másik fontos dolog is elfér? Akkor egyértelműen a SPIGEN Wallet S lesz a tökéletes választás. Prémium kategóriás kivitelezése már az első pillanatban felismerhető. A bőr külsejű tok a belső oldalon megkeményített tartóval rendelkezik a telefon tárolásához. Nem hiányozhat a három bankkártyát befogadó zsebes rész sem, hiszen a kártyás fizetés napjainkban sokkal népszerűbb a készpénzes fizetési módnál.

Luxuskategóriás bőr védőtok

A tok érdekes jellemzője, hogy behajtható, ezáltal pedig praktikus állvánnyá válik a telefonod számára, így azonnali áttekintésed lesz az elmulasztott eseményekről.  A tökéletes kivitelezésnek köszönhetően a tok csak minimális mértékben növeli a készülék méreteit és tömegét. A tok mágnessel záródik, így soha nem kell aggódnod amiatt, hogy esetleg elhagyod a benne tárolt fontos dolgaidat.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S7 Edge

Típus és anyag

Anyag Műbőr

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Kártyatartós, Beépített támaszték
Kód:  SP005a8z3s
Termékszám:  556CS20050
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20