Oldal frissítése

SPIGEN Thin Fit fekete

4,7 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SPIGEN Thin Fit fekete

Extra védelmet szeretnél telefonod számára? Akkor válaszd a SPIGEN Thin Fit fekete színű védőtokját, kifejezetten eme mobil számára készítve. Vékony, mégis tartós polikarbonátból készült. Hatékonyan védi telefonod a karcolódásoktól.

További előnyei a kellemes megjelenése, és precíz tervezése. Nem akadályozza meg a csatlakozók használatát, felhelyezése és eltávolítása hihetetlenül egyszerű.

Ha meg akarod védeni a telefonod a karcoktól és egyéb sérülésektől, hogy minél tovább újnak tűnjön, megéri megvásárolni eme terméket.

Főbb előnyök

  • Extra védelem a mobiltelefon számára
  • Javítja a karcállóságot
  • Rendkívül tartós és könnyű
  • Könnyű kezelhetőség
  • Nem akadályozza meg a csatlakozók használatát

Miért pont ő?

A telefonok védelme mindig is fontos volt, azonban most, hogy a mobilok többsége érintőképernyős, az igény a jó és megbízható tokokra növekvőben van. Többé már nem csak arról van szó, hogy szimplán belerakjuk a telefont egy bőrből vagy anyagból készült tokba, hanem sokszor fontos, hogy azonnal tudd fogadni a hívásokat, és ne kelljen kibányászni rejtekhelyéről az eszközt.

A használattal pedig a telefon értéke romlik, mivel pár héttel, hónappal megvásárlása után felfedezed az apró repedéseket, karcolásokat. Ezért készítették el ezt az erős polikarbonát tokot. A vékonyságának és alacsony súlyának köszönhetően nem zavar bele a telefon eredeti kinézetébe. Ha valaki hív, rögtön kézbe veheted. Ezért ha pár hónapnál tovább szeretnéd, hogy a telefonod jól is nézzen ki, tudod, mit kell tenned.

 
 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka LG
Telefon modell Nexus 5X

Típus és anyag

Típus Hátlap
Anyag Műanyag
Tok rugalmassága/keménysége Kemény
Tömeg 35 g
Kód:  SP007s1m
Termékszám:  SGP11756
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20