Oldal frissítése

SPIGEN Thin Fit Crystal Clear iPhone 6S

4,7 40 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SPIGEN Thin Fit Crystal Clear iPhone 6S

Szeretne az iPhone 6S mobiltelefonjának extra védelmet biztosítani? Válassza a SPIGEN Thin Fit Crystal Clear védőtokot, amely a mobiltelefonok pontosan ehhez a modelljéhez készült. Ez egy rendkívül vékony, mégis nagyon tartós polikarbonát tok. A védőtok mobiltelefonjának elsőrendű védelmet nyújt a karcolások ellen.

A SPIGEN Thin Fit Crystal Clear tok másik vitathatatlanul nagy előnye a rendkívül kellemes felület és a precíz kivitelezés. Ezt azonnal a felszerelés után értékelni fogja. A védőtok nem takarja sem a kábelbemenetet, sem a csatlakozókat. Könnyű felszerelni és levenni.

Ha meg szeretné kímélni mobiltelefonját a felesleges karcolásoktól és megőrizni eredeti állapotát, érdemes beszereznie egy polikarbonát tokot.

Fő előnyei

  • Extra védelem mobiltelefonjának
  • Nagyobb ellenállás a karcolásokkal szemben
  • Rendkívül tartós és könnyű
  • Könnyű kezelhetőség
  • Nem blokkolja a kábelbemenetet

Miért kell védőtok mobiltelefonjára

A mobiltelefonok védelmével már az első készülékek megjelenésekor kezdtek el foglalkozni. Manapság, amikor a mobiltelefon nagy divat, az igények még magasabbak. Már nem csak arról van szó, hogy a mobiltelefont bőr, szövet vagy más tokba tartsa. Ebben az esetben, ha valaki hívja, hosszabb ideig tart a telefont felvenni.

De az sem kifizetődő, ha a készüléket tok nélkül használja. Ebben az esetben néhány hét vagy hónap használat után a készüléken kis repedések, karcolások és egyéb kozmetikai hibák lehetnek. Ennek a helyzetnek az elkerülése érdekében tervezték a kemény polikarbonát védőtokot. Vékonyságának és könnyűségének köszönhetően nem zavarja a mobiltelefon vonalait. Ha valaki felhívja, a mobiltelefon mindig kéznél van. Ha néhány hónap múlva összehasonlít egy tokkal és egy tok nélkül használt mobiltelefont, rögöt világos ki a győztes.

 
 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Apple
Telefon modell iPhone 6s

Típus és anyag

Típus Hátlap
Anyag Műanyag
Tömeg 9 g

Szín és motívum

Szín Átlátszó
Kód:  SP003c2b9q1l1
Termékszám:  SGP11591
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20