Oldal frissítése

Spigen Slim Armor Black Google Pixel

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Spigen Slim Armor Black Google Pixel

Plusz védelmet szeretnél telefonodnak? Válaszd a SPIGEN Slim Armor Black tokot, amely katonai minősítést is kapott. Ez a rendkívül erős tok dupla falú, a hátsó rész TPU-ból készült, a keret anyaga pedig polikarbonát. Így a SPIGEN Slim Armor tok könnyű és nem toxikus. A másik, azonnal értékelhető előnye, hogy kivitelezése tetszetős és pontosan illeszkedik a készülékre. Nem takarja el a telefon bemeneteit és a kábelek valamint egyéb csatlakozók helyét. Könnyű feltenni és levenni. A hátoldalán található kitámasztó további felhasználási lehetőségeket rejt.

A Spigen Slim Armor Black pro Google Pixel főbb jellemzői

  • Extra védelem mobiltelefonodnak
  • Katonai minősítés MIL-STD 810G-516.6
  • Fokozottan véd az ütések okozta sérülésektől és a karcolástól
  • Könnyű kezelhetőség
  • Nem takarja a bemeneti helyeket
  • Integrált, kipattintható kitámasztó (ideális képek nézegetéséhez vagy videózáshoz)

Miért van szükség védőtokra?

Nem kifizetődő, ha magában használod csak a Google Pixel készüléket. Néhány hét vagy hónap használat után kis repedések, karcolások és egyéb felszíni hibák jelentkezhetnek rajta. A védőtok, amely kemény polikarbonátból készült, épp ezt akadályozza meg. Mivel vékony és könnyű, nem zavarja a vonalat. Ha valaki hív, a mobilod egyből kéznél van. Ha néhány hónap múlva összehasonlítasz egy tokkal és tok nélkül használt mobiltelefont, egyértelmű lesz, hogy melyik a győztes.

 
 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Google
Telefon modell Pixel

Típus és anyag

Tok rugalmassága/keménysége Puha
Kód:  SP050b36
Termékszám:  F14CS20899
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10