Oldal frissítése

Spigen Screen Protector GLAS.tR SLIM iPhone 7 Plus

4,6 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Spigen Screen Protector GLAS.tR SLIM iPhone 7 Plus

Bemutatjuk ezt a Spigen Screen Protector GLAS.tR SLIM védőüveget az iPhone 7 Plus mobiltelefon számára. Ez az üveg megvédi a kijelzőt a sérülések és a karcolások ellen. A keménysége 9H, így valóban sokat kibír. Nem kell attól félned, hogy az üveg korlátozni fogja a rálátást a kijelzőre, ugyanis az egész átlátszó és maximális átláthatóságot biztosít. Továbbá egy olyan speciális réteggel is rendelkezik, amely megakadályozza az ujjlenyomatok keletkezését. Ezen kívül a Glas.tR Slim széria 35 %-kal vékonyabb, mint a Glas.tR széria.

Spigen Screen Protector GLAS.tR SLIM iPhone 7 Plus védőüveg legfontosabb tulajdonságai

  • 9H keménységű üveg
  • Spigen Screen Protector megvédi a kijelzőt a sérülések és a karcolások ellen
  • Az egész üveg átlátszó
  • Spigen Screen Protector GLAS.tR SLIM iPhone 7 Plus egy olyan speciális réteggel is rendelkezik, amely megakadályozza az ujjlenyomatok keletkezését

Könnyen telepíthető védőüveg

A védőüveg hátsó fele szilikonos ragasztóval van ellátva, így a felhelyezése nem túl bonyolult. Továbbá a felhelyezése után az kijelző érzékenysége 100 %-os marad. A csomagban a védőüvegen kívül megtalálhatóak még a felhelyezéshez szükséges kiegészítők is.

Teljes értékű marad a mobil a felhelyezés után is

Ez a védőüveg magasfokú védelmet nyújt a telefonod számára a kijelző sérülésével szemben, de ennek ellenére nem kell attól tartanod, hogy a telefonodnak radikálisan megváltoztatja a megjelenését. Az üveg teljesen átlátszó, ezért a kijelző ugyanolyan színű lesz, mint korábban, és az áttetszőség sem csökken.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Apple
Telefon modell iPhone 7 Plus

Csomag tartalma

Csomag tartalma Törlőkendő, Spatula, Alkoholos kendő, Poreltávolító matrica

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság 0,3 mm
Keménység 9H

Használati mód

Rögzítés módja Ragasztás a széleken
Kód:  SP050h211
Termékszám:  043GL20608
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05