Oldal frissítése

Spigen Rugged Armor védőtok Huawei Mate 8-hoz, fekete

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Spigen Rugged Armor védőtok Huawei Mate 8-hoz, fekete

Óvd szeretett Huawei Mate 8 mobiltelefonodat ezzel a minimalista stílusú védőtokkal. Az új tervezésű SPIGEN Rugged Armor tok egyrétegű TPU-ből készült, amelynek köszönhetően rugalmas, erős, és legfőképpen különlegesen ellenálló. Speciális felületi textúrája megakadályozza, hogy a telefon kicsússzon a kezedből, jó fogást ad neki. A légpárnás technológia elősegíti az ütések és esések okozta rázkódások elnyelését.

A Spigen Rugged Armor Huawei Mate 8 védőtok főbb jellemzői

  • Légpárnás technológia
  • A pontos kivágások megtartják készüléked funkcionalitását
  • Különleges texturált felület
  • Egyrétegű TPU-ból készült

Nagyon könnyű és vékony

A tok kialakítása rendkívül vékony, így szinte egyáltalán nem növeli sem a telefon súlyát, sem annak méretét. Másik vitathatatlan előnye a könnyű felhelyezés és eltávolítás. A Rugged Armor tok pontos kivágásokkal rendelkezik a gombok és csatlakozók számára, beleértve a kamerát és a vakut is. A védőtok prémium védelmet nyújt mobiltelefonodnak a karcolások ellen.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Huawei
Telefon modell Mate 8

Típus és anyag

Tok rugalmassága/keménysége Puha
Kód:  SP050b30
Termékszám:  SGP11849
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20