Oldal frissítése

Spigen Rugged Armor LG V20 tok

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Spigen Rugged Armor LG V20 tok

Védje szeretett LG V20 mobiltelefonját ezzel a minimalista stílusú védőtokkal. Az újonnan tervezett SPIGEN Rugged Armor tok egyrétegű TPU-ból készült. Ez az anyag rugalmasságával, illetve erős és kimagasló ellenállóképességével büszkélkedhet. Speciális felülete biztosítja, hogy könnyen fogja telefonját úgy, hogy az ne tudjon kicsúszni kezéből. A légpárnás technológia növeli az ellenállást az ütésekkel, esésekkel és rezgésekkel szemben.

A Spigen Rugged Armor LG V20-hoz készült tok fő jellemzői

  • Légpárnás technológia
  • A pontos kivágások megtartják funkcionalitását
  • Különleges texturált felület
  • Egyrétegű TPU-ból készült
  • Megfelel a MIL-STD-810G 516.6 katonai szabványnak

Nagyon könnyű és vékony burkolat

A tokot nagyon vékonyra tervezték, ezért szinte nem növeli az LG V20 méreteit és tömegét. Másik előnye a pontossága, melynek köszönhetően könnyen felhelyezhető és levehető. A Spigen Rugged Armor rendelkezik az összes szükséges kivágással a gomboknak és csatlakozóknak, beleértve a fényképezőgépet és a vakut. Ez a tok prémium védelmet biztosít telefonjának a karcolások ellen.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka LG
Telefon modell V20

Típus és anyag

Anyag TPU
Tok rugalmassága/keménysége Kemény
Kód:  SP050b29
Termékszám:  A20CS20920
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05