Oldal frissítése

Spigen Rugged Armor Huawei P10 Plus - Fekete

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Spigen Rugged Armor Huawei P10 Plus - Fekete

Viszonozd kiváló Huawei P10 Plus mobiltelefonod szeretetét egy minimalista, ám de nagyszerű védőtokokkal! Az újonnan kifejlesztett fekete SPIGEN Rugged Armor egyrétegű TPU-ból készült, amely páratlanul rugalmas, erős és ellenálló a külső tényezőknek, így mindig és minden körülmények között megvédi szeretett okostelefonodat. Speciálisan textúrázott felülete megkönnyíti a telefon biztos fogását, így nem fogod kiejteni a kezedből. A speciális Air Cushion technológia növeli a védőtok ellenállóságát.

A legfontosabb jellemzők

  • Air Cushion technológia - fokozott védelem a leejtések ellen
  • Továbbfejlesztett élek megvédik a kijelzőt és a kamerát
  • Precíz kivágások, amelyek megőrzik a funkcionalitást
  • Speciálisan textúrázott felület szénszálas elemekkel
  • Egyrétegű TPU-ból készült

Ultravékony és könnyű védőtok

A tok ultra vékony és könnyű, így egyáltalán nincs hatással a Huawei P10 Plus méretére és tömegére. A precíziós technológiával készült tok könnyedén felhelyezhető és eltávolítható a telefonról. A Spigen Rugged Armor kivétel nélkül minden gombra és csatlakozó felületre (beleértve a kamerát és vakut) tökéletesen illeszkedik. Kiemelkedő védelmet nyújt a mobiltelefonod számára a karcolások ellen is.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Huawei
Telefon modell P10 Plus
Kód:  SP050c081
Termékszám:  L16CS21528
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05