Oldal frissítése

Spigen Rugged Armor Black HTC U11

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Spigen Rugged Armor Black HTC U11

Védje szeretett mobiltelefonját minimalista stílusú védőtokkal. Az újonnan tervezett SPIGEN Rugged Armor egyrétegű TPU-ból készül. Ez az anyag rugalmasságával, erősségével, és mindenekelőtt ellenállásával büszkélkedhet. A speciális felületi textúrája megkönnyíti a telefon tartását, és nem tud kicsúszni a kezéből. A légpárnás technológia növeli a ház ellenállását ütésekkel és rezgésekkel szemben. A borító 1,3 mm-rel nagyobb a kijelzőnél.

A Spigen Rugged Armor Black fő előnyei

  • Légpárnás technológia
  • A pontos kivágások megtőrzik a funkcionalitást
  • Különleges texturált felület
  • Egyrétegű TPU-ból készült
  • Megfelel a MIL-STD-810G 516.6 katonai szabványnak

A tökéletes társ

A design nagyon vékony, így nem növeli a telefon méretét és súlyát. Ennek a precíziós toknak egy másik vitathatatlan előnye, hogy könnyen felhelyezhető és eltávolítható. A Rugged Armoron minden gombnak és csatlakozónak van kivágat, beleértve a fényképezőgépet és a vakut.

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka HTC

Típus és anyag

Anyag TPU
Tok rugalmassága/keménysége Puha
Kód:  SP050c11b
Termékszám:  H11CS21938
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20