Oldal frissítése

SPIGEN Neo Hybrid Satin Silver

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SPIGEN Neo Hybrid Satin Silver

A SPIGEN Neo Hybrid védőtok az egyértelmű választás készüléked védelmére. Puha, de ellenálló TPU és kiemelkedő minőségű polikarbonát anyagokból készült. Tökéletesen passzol a telefonra és védi a por, karcolások és leesés ellen - az Advanced Shock Absorbtion technológia segítségével tompítja az eséseket. A tok egy speciális felületkezeléssel van ellátva, hogy ne csússzon ki a kézből.

Intelligens kialakítása lehetővé teszi a zökkenőmentes hozzáférést az összes csatlakozóhoz és nem gátolja a telefon működését. A kényelmes fogást és manipulációt a lekerekített sarkak biztosítják, a könnyű felrakás pedig természetes dolog. A védőtok a Samsung Galaxy S6 Edge mobiltelefon garantáltan megfelelő és tetszetős kiegészítőjévé válik.

A legfontosabb előnyök:

  • TPU és kiváló minőségű polikarbonát kombinációja
  • "Advanced Shock Absorbtion" technológia
  • A sarkak új, tartósabb védeleme
  • Tökéletesen tart, nem csúszik a kézben
  • "Slim" és "High Quality" design
  • Gumírozott felület
  • Fém nyomógombok

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG

Típus és anyag

Anyag Műanyag
Kód:  SP005a3p1
Termékszám:  SGP11420
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20