Oldal frissítése

SPIGEN Neo Hybrid Ex Champagne Gold iPhone 6/6S

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SPIGEN Neo Hybrid Ex Champagne Gold iPhone 6/6S

Szeretnéd biztonságban tudni iPhone 6 Plus telefonodat, de nem szeretnéd elnyomni az eredeti designt? A SPIGEN Neo Hybrid EX toknak köszönhetően mobilod védve van, de nem veszít tökéletes vonalaiból. A tok használata szintén egy módja annak, hogy a készüléked színét a stílusodhoz igazítsd. Ellenálló TPU anyagból készült és két részből áll.
A puha részt egyenesen a telefon sarkaira kell felhúzni, amelyre jön még a keményebb rész, amely megerősíti az egész tokot. Így a legkülönfélébb ütéseknek is ellenáll. A telefon hátulja nincs takarva, így megmarad az elegáns alma logóra eső látvány élménye. A tok tökéletesen passzol a készülékre és természetesen könnyű hozzáférhetőséget biztosít a kijelzőhöz és az összes gombhoz.

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Apple

Típus és anyag

Anyag Műanyag
Kód:  SP003c2b9q1c
Termékszám:  SGP11624
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05