Oldal frissítése

Spigen Kuel Signature TS36 autós

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Spigen Kuel Signature TS36 autós

Olyan autós tartót keres, amely garantálja a mobiltelefonja biztonságát? A keresést nem kell tovább folyatatnia, ugyanis a Spigen Kuel TS36 autós tartó minden, 8,9- cm-es szélességgel, vagy azzal kisebb szélességgel rendelkező mobiltelefonnal kompatibilitás, emellett 360 ° -os elforgatást biztosít a csuklós szerkezetének köszönhetően. Mivel a Spigen márka csúcsteljesítményéről híres, ez a konzol igazán jó minőségű és megbízható megoldást nyújthat. 

Főbb jellemzői

  • A Spigen-től megszokott garantáltan jó minőség és igényes kivitelezés
  • A telefon zárolása a tartó egyszerű megnyomásával
  • Könnyedén kivehető és behelyezhető a tartóba, egy kézzel, akár vezetés közben is
  • Kompatibilis  8,9 cm-es vagy annál kisebb szélességű mobilkészülékekkel
  • A telefon 360 °-os elforgathatósága az Ön maximális kényelméért
  • Garantálja a biztonságot- a diszkréciót azonban nem, a többi utas is rálát a telefon képernyőjére

A telefon gyors és megbízható rögzítése

A telefon zár azonnal működésbe lép. Egyszerűen csak nyomja bele a készülékét a tartóba. Az AP230T rögíztése többször felhasználható gél párna segítségével történik. Ez biztosítja a konzol biztonságos elhelyezését és sokoldalúságát, hiszen nem csak az üvegen, de a műszerfalon is kiváló tapadást biztosít az autó rángatása ellen (biztos tapadás kivéve a bőr felületén).

A telefon mindig a megfelelő helyen lesz

A jelenlegi járművek mindegyike rendelkezik műszerfallal és szélvédővel, ahová bátran rögzítheti a tartót. A konzol elhelyezkedése biztosítja az elérhetőséget, és a készülék támogatását, ha szükség van rá. Tehát, ha Ön a vezetőülésen ül és szüksége van a telefonjára, a Spigen Kuel AP230T tartó gyors hozzáférést biztosít a készülékéhez, így telefonja mindig kéznél lesz. 

 
Kód:  SP050b46a
Termékszám:  000CG21159
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10