Oldal frissítése

Spigen Kuel H36 autós telefon

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Spigen Kuel H36 autós telefon

A Spigen Kuel H36 autós telefontartó ideális megoldás a mobiltelefonja rögzítésére az autóban. A legújabb szénszálas design-nak köszönhetően tökéletesen illeszkedik az autó belsejébe. A műszerfalra vagy az ablakra való könnyű rögzítés érdekében a konzol alján tapadókorongok lettek elhelyezve. Az autó tulajdonosának a Spigen H36 nagy segítség, mert egyáltalán nem akadályozza a járműből a kilátást.

A Spigen H36 főbb funkciói

  • Könnyű mágneses rögzítés
  • Kompatibilis az összes okostelefonnal a piacon, beleértve a kisebb tableteket is
  • Felhelyezése a műszerfalra és az üvegre tapadókoronggal lehetséges
  • A telefon és a tartó is 360°-ban elforgatható
  • Remek kialakítás amely nem akadályozza a járműből a kiláthatóságot
  • Nagyon jó tapadást biztosít a mobiltelefonhoz a mágneses erőnek köszönhetően

A telefon és a tartó megbízható és gyors rögzítése

A tartó rögzítése az alján található újra felhasználható gél tapadókorongoknak köszönhetően megvalósítható. Ez biztosítja a készülék biztonságos elhelyezését és a sokoldalúságát, hiszen nem csak üveg felületre tapad kitűnően, hanem a műszerfalra is (kivéve a bőr felületeket). A tartó egy másik hatalmas előnye a mágneses rendszer amely rögzíti a mobiltelefont.

Szinte korlátlan kompatibilitás 

Bizonyára találkozott már olyan tartóval, amely valamilyen méretkorlátozással rendelkezett a kompatibilis mobiltelefonok terén. A Spigen Kuel H36 megoldja ezeket a problémákat. A mágneses rögzítő rendszernek köszönhetően csak egyszerűen rögzítse a fémlemezt a telefon hátlapjának külső vagy belső oldalához. Ezután visszahelyezheti a telefon hátlapját a készülékére, majd belehelyezheti a készüléket a tartóba. Ez azt jelenti, hogy a telefon tartó korlátlan kompatibilitással rendelkezik. A gyártó szerint ez a rendszer a Spigen telefon tokokon működik a legjobban, de emellett más telefon tokokkal is biztosítja a minőséget és funkcionalitást.

Kód:  SP050b52
Termékszám:  000CG21495
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20