Oldal frissítése

Spigen Kuel H35 Car Mount Holder

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Spigen Kuel H35 Car Mount Holder

 

A Spigen Kuel H35 tartó ideális megoldást nyújt a mobiltelefon rögzítésére az autóban. A legújabb karbonszálas kialakításának köszönhetően minden autó pazar kiegészítőjévé válik. A tartó alján zselés tapadókorongok találhatók, amelyek segítségével egyszerűen és könnyen rögzíthetjük az autó szélvédőjére vagy a műszerfalára. A Spigen H35 autós tartó remek segítségnek bizonyul, mivel nem zavarja a kilátást az autóból.

A Spigen H35 főbb jellemzői

  • A telefon egyszerű rögzítése mágnes segítségével
  • Kompatibilis a piacon lévő összes okostelefonnal, beleértve a kisebb méretű tableteket is
  •  Zselés tapadókorongok segítségével helyezhető fel a műszerfalra vagy a szélvédőre
  • A telefont és a tartót is 360°-ban el lehet fordítani
  • A teleszkópos kialakítás lehetővé teszi a készülék közelebb hozását
  • A mágneses erő segítségével biztosítja a telefonok stabil rögzítését

A tartó és a telefon megbízható és gyors rögzítése

A tartó rögzítése a zselés tapadókorongok segítségével történik, amelyeket többször is felhasználhatunk. A tapadókorongok biztosítják a biztonságos és a sokoldalú rögzítést, mivel kiválóan tapadnak az üveg és a műszerfal felületére is (kivételt képez a bőr felület). A tartó másik óriási előnye a mágneses rendszer, amely a mobiltelefonok rögzítését teszi lehetővé. Ha a telefonunkat szeretnénk közelebb hozni, a Spigen által kifejlesztett teleszkópos rendszernek köszönhetően ez könnyen megoldható, akár 18 cm-rel közelebb húzhatjuk a készülékünket. 

 

A tartó korlátlan kompatibilitása

Bizonyos tartók esetében lényeges a rögzíteni kívánt mobiltelefon mérete. A Spigen Kuel H35 tartó esetében azonban ez nem számít. A mágneses rendszernek köszönhetően a tok külső, vagy belső felére ráragasztunk egy mágneses lapot. A tokot visszahelyezzük a telefonunkra, és már hozzá is illeszthetjük a tartóhoz. Ezáltal a tok kompatibilitása korlátlanná válik.  A gyártó a Spigen tokok használatát ajánlja a mágneses rendszer hatékony működéséhez, azonban más tokok esetében is garantálja a minőséget és a működőképességet. 

 
Kód:  SP050b53
Termékszám:  000CG21496
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05