Oldal frissítése

SPIGEN Hybrid Ultra Crystal Clear

4,5 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SPIGEN Hybrid Ultra Crystal Clear

Hibrid védőburkolat áll egy kombinációja egy TPU és polikarbonát. Gyártó, kipróbált cég SPIGEN, ez a modell kínál extrém védelmet megvakarta a smartphone, de hála a vastag fedél szinte érezni. Ezen túlmenően, a hátsó átlátszó úgy, hogy bemutatjuk eredeti megjelenését.

Ház célja nyilvánvalóan csak a Samsung Galaxy S6 él, ezért minden nyílást való hozzáférés csatlakozók és pontosan értékelni történni, ami vezeti őket, hogy kap. A fedél puha tapintású, mégis nagyon nehéz, és fenntartja a minimalista design a termék. Hála a telefon rejtett ebben a csomagban a kéznek, és egyszerűen nem csúszik ki őket.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S6 Edge

Típus és anyag

Típus Hátlap
Anyag TPU
Kód:  SP005a3h
Termékszám:  SGP11419
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10