Oldal frissítése

Spigen Airpods Strap White

4,6 21 értékelés

Spigen Airpods Strap White

Ha vezeték nélküli Apple AirPods fejhallgató büszke tulajdonosa, biztosan tudja, hogy nem egy olcsó darabról van szó. Mérhetetlen előnyük természetesen a vezeték nélküli átvitel, azonban emiatt akár könnyen el is vesztheti. Megtörténhet, hogy az egyik fejhallgató valahová leesik, és többé nem találja meg.

Nagyon egyszerű, viszont praktikus megoldással állt elő a Spigen vállalat, mely összekötő kábelt dobott piacra. Tulajdonképpen egy egyszerű gumiszalagról van szó, melynek hossza 55,6 cm, amely speciális fogantyúk segítségével köti össze a fejhallgató mindkét részét. Elveszíti ugyan "vezeték nélküli" tulajdonságát, de amennyiben ez a lehetőség megvédi a fejhallgatót az elveszítéstől, miért ne tenné próbára? Ezen felül olyan speciális anyagból készült, mely ellenáll az összegabalyodásnak.

A  Spigen Airpods Strap főbb jellemzői

  • Praktikus szíj Aplle AirPods vezeték nélküli fejhallgatókhoz
  • Elegáns és olcsó megoldás, amely megvéd a fejhallgató elveszítésétől
  • Elegendő hosszúságú - semmilyen módon nem lesz korlátozva
  • Egyszerű telepítés szerszámok használata nélkül
 

Paraméterek

Típus és rendeltetés

Típus Tok
Kód:  SP050b43
Termékszám:  000EM20861
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20