Oldal frissítése

Sphero Mini Activity EDU 16 db

Sphero Mini Activity EDU 16 db

A Sphero Mini Activity EDU készlet mindent tartalmaz, amelyre szükséged van a robotika tanulásához, és a programozás alapjaihoz. Ez a speciális 16 interaktív Sphero Mini robotkészlet kizárólag szabadidős oktatók és oktatók számára elérhető. A golyókat kartondobozban tárolják, amelyben biztonságosan tárolhatja őket további utasítások céljából. A programozható labdák mellett ez a készlet tartalmaz védőfedelet a robotokhoz, építőelemeket, kúpokat, csapokat és kártyákat különféle kihívásokkal és tevékenységekkel, amelyek szórakoztató módon megtanítják a gyermekeknek a programozás alapjait. Soha többé nem lesz unalom az osztályteremben. 

A Sphero Mini Activity EDU legfontosabb jellemzői 16 db

  • 16 interaktív Sphero Mini robot készlet, tartozékokkal
  • Oktatási készlet tanárok számára
  • Praktikus kartondoboz golyók tárolására
  • Minden golyónak van védőburkolata
  • A Sphero Mini Activity EDU készlet interaktív kiegészítőket tartalmaz (tervezési elemek, kúpok, csapok, tevékenységi kártyák)

Sphero Mini

A Sphero Mini egy okos robotgömb, amely szórakoztatóan és lépésről lépésre tanítja a gyermekeket a programozás alapjaira és támogatja képzeletüket és kreativitásukat. Ha összekapcsolod a robotot a Sphero Edu-val, kapsz egy eszközt, amely szórakoztató módon megtanulja a Java Script programozásának alapjait. Mozgasd a robotot egyszerű parancsokkal, hogy haladjon, forduljon, gyorsuljon, lassuljon stb., Vagy bonyolultabb parancsokat írj be. Ez az egyedülálló oktatási rendszer a felfedezés és a játék révén támogatja a gyermekek kreativitását.

Tartalom beállítása:
16 × Sphero Mini
16 × fedél robotgömbhöz
16 × 6 csap és 3 kúp készlet
8 × készlet
8x USB hub-kábel
Csomagban 8 készlet 15 aktivitási kártya található


Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Programozás gyerekeknek

Vezérlés Mobillal, Tablettel
Támogatott OS Android, iOS
Játék magassága 4,2 cm
Programozás típusa Rajz, Blokk, Haladóknak
Speciális funkciók Mobilalkalmazás
Kód:  Sphsada1
Termékszám:  BUNEDUM01

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15