Oldal frissítése

Sphero Chariot Black

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sphero Chariot Black

Egészítse ki a saját Sphero robotlabdáját ezzel a kétkerekű kocsival az Ön által kiválasztott színben. A műanyag Sphero Chariot kocsi rengeteg új szórakozási lehetőséget kínál Önnek a Sphero 2.0 robotlabdájával. A tartónak köszönhetően egy kamerával ellátott mobiltelefont vagy egy kamerát is el tudunk helyezni a kocsira, és így a Sphero-t átváltoztathatjuk kémrobottá. A kocsi felülete kompatibilis a LEGO játékokkal, így semmi sem akadályozza meg Önt abban, hogy bármilyen típusú építményt hozzon létre rajta. Természetesen a kocsival versenyezhet a barátai ellen is. Adjon a saját Sphero-jának új játszási, mozgási és megjelenési lehetőségeket.

A Sphero 2.0 egy forradalmian új "mágikus labda", amely okostelefon vagy tablet segítségével irányítható, és mindezt azok billentésével, megérintésével és mozgatásával. A Sphero nem csak egy guruló labda, hanem a szórakozás egy újabb dimenziója, amely a hihetetlenül élvezetes játékok világába sodorja Önt. A Sphero új lehetőségeket kínál a játékra és az új élményekre - az úgynevezett továbbfejlesztett valóságos játékra. A virtuális játék interaktívvá válik a való világgal. A Spheroval kiterjesztett valóság a szórakozás teljesen új világát nyitja meg.

A következőhöz tervezték:
Sphero 2.0

Jellemzők:
Műanyag kocsi
Tartó a telefonhoz
Kompatibilis a Lego játékokkal

A kivitelezés színe:
Fekete

Kód:  DDV2005j
Termékszám:  ACH01BK1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05