Oldal frissítése

SONY hangfalak és hangszórók

Sony hangszórók - banner

Sony hangszórók: A hallgatás új dimenziója

Ma a japán Sony cég az egyik legnagyobb és legismertebb gyártója a televízióknak, játékkonzoloknak, mobiltelefonoknak, fényképezőgépeknek és egyéb elektronikai eszközöknek. Az audioeszközök világában a legendás Sony Walkman hordozható zenelejátszóról vált híressé. A Sony ma már díjnyertes hangszórókat is gyárt a legkülönbözőbb felhasználási területekre.

Vezeték nélküli hangszóró Sony

Sony hangprojektorok a TV-hez

Szereld fel nappalidat egy nagy teljesítményű Sony hangprojektorral vagy akár egy házimozival, és élvezd a tévénézést úgy, mint még soha eddig. Nem kell csak a televíziós tartalmakra korlátozódnod, a Sony hangprojektorok kedvenc zenéidet is tökéletesen visszaadják. Ez azért van, mert a Sony hangprojektorok az Edge-AI mesterséges intelligenciát használják a tömörített digitális zenefájlok felbontásának valós idejű javítására a DSEE Extreme technológia segítségével. A Dolby Atmos, a DTS:X, a Vertical Surround Engine és az S-Force Pro Front Surround segítségével pedig valódi térhatású hangzást élvezhetsz felülről is. Úgy fogod érezni magadat, mintha moziban lennél, miközben a nappalidban nézed a filmeket.

Sony vezeték nélküli hangszórók mindenki számára

Kényelmesen streamelhetsz zenéket kedvenc alkalmazásaidból közvetlenül a Sony vezeték nélküli hangszóróira. A Sony LDAC audiokodekkjének köszönhetően a zene akár 3x nagyobb bitrátával szólal meg, mint a szabványos Bluetooth SBC kodek, megőrizve természetesen a kiváló minőséget. Ráadásul a Sony Bluetooth hangszórókat egymással is párosíthatod, hogy egyszerre élvezhesd a vezeték nélküli sztereót és a mély basszust – ez az EXTRA BASS technológiának köszönhető. A Sony hangszórók tartósságukkal tűnnek ki, így bárhová magaddal viheted őket.

Sony házimozi
Sony Hi-Res hangszóró

Sony hangszórók otthonra és az autóba egyaránt

Akár a nappali kényelmében nézel filmet, akár az autóddal indulsz útnak, a Sony hangszórók hűséges társaiddá válnak. Köztudott, hogy a Sony hangszórók kiválóan alkalmasak az otthoni zenelejátszásra. Egészítsd ki autód hangszóróit Sony autós hangszórókra, és a tiszta hangzású mélynyomó és koaxiális hangszórók segítségével még a legnagyobb hangerőn is élvezheted a teljesen tiszta hangzást.

Sony party hangszórók

A Sony GTK vagy MHC sorozatú nagyméretű hordozható hangszórókkal minden buli garantáltan különleges lesz. A praktikus fogantyúknak köszönhetően könnyen hordozható, a beépített újratölthető akkumulátornak köszönhetően pedig akár 14 órán keresztül is kibírja áramellátás nélkül. A LED-fények kiemelik a parti nagyszerű hangulatát, és a mikrofonbemenet lehetővé teszi a moderálást is. A Wireless Party Chain funkció támogatja a kompatibilis Sony hangszórók összepárosítását, így a zene és a fények tökéletesen szinkronban lesznek. Az egészet az Extra Bass funkció teszi teljessé, amely valódi basszusokat biztosít.

Sony party reproduktor
Az összes ennyiből: 90

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05