Oldal frissítése

Soundpeats

Soundpeats

Soundpeats - a vezeték nélküli fülhallgatók szakértője

A Soundpeats több mint 10 éve van jelen a piacon. A zene- és sportrajongók számára tervezett vezeték nélküli fülhallgatók minden egyes termékcsaládja egyre jobb és jobb. A Soundpeats miután nagy sikert aratott Amerikában és Japánban, ahol számos díjat kapott, elkezdett rajongókat szerezni szerte a világon. A Soundpeats fülhallgatót szigorú teszteknek vetik alá, hogy biztosítsák a legjobb élményt, a tartósságot és a maximális kényelmet.

Soundpeats TrueAir fülhallgatók

Soundpeats TrueAir vezeték nélküli fülhallgató

A Soundpeats TrueAir fülhallgató a nagyszerű dizájn mellett akár 30 óra használatot is kínál egy töltéssel, emellett automatikus párosítási funkcióval és sztereó Hi-Fi hangzással is rendelkezik, amely kivételes tisztaságával egyszerűen lenyűgöző. Mindeközben a beépített mikrofon lehetővé teszi a telefonhívások lebonyolítását, a Bluetooth 5.0 technológia pedig rendkívül stabil vezeték nélküli kapcsolatot biztosít a csatlakoztatott eszközökkel. A Soundpeats TrueAir egy kompakt töltőtáskával érkezik, amely lehetővé teszi a fülhallgató biztonságos szállítását.

Soundpeats TrueWings az aktív életmódhoz

A Soundpeats TrueWings Bluetooth fülhallgatót az aktív életmódhoz tervezték. A fülhoroggal ellátott kialakítás biztosítja, hogy a fülhallgató mindig szilárdan a helyén maradjon, bármit is csinálsz. Mindkét fülhallgató intuitív érintésvezérléssel rendelkezik, továbbá fokozottan ellenálló a vízzel vagy az izzadsággal szemben. Az egyik oldalon egy beépített mikrofon is van. A Soundpeats TrueWings újratölthető tokja a zsebedben is elfér, így mindig magaddal viheted a fülhallgatókat.

Soundpeats TrueWings fülhallgató
Soundpeats TrueEngine fülhallgató

Soundpeats TrueEngine a páratlan hangzásért

A Soundpeats TrueEngine fülhallgató az abszolút technológiai csúcsteljesítményt képviseli. Az újonnan szabadalmaztatott átalakítók dupla keresztváltóval segítenek elérni a kristálytiszta hangzást a mély basszusokkal. Az ergonomikus kialakítás egész napos kényelmes viseletet biztosít. Mindegyik fülhallgató akár 6 órán át is használható, míg a tok kapacitása négy teljes töltésre elegendő. Összefoglalva, a Soundpeats TrueEngine fejhallgató akár 27 órányi zenehallgatásra is képes a tok egyetlen töltésével.

Paraméterek módosítása
41 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20