Oldal frissítése

Soundmaster

Soundmaster

Soundmaster - audio berendezések mindenkinek

A német Wörlein cég Soundmaster márkája több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a piacon. A Soundmaster garancia a tiszta hangzásra, a minőségi kivitelezésre, és mindezt barátságos árcédulával teszi. A Soundmaster portfóliójában számos audioeszköz található a zenelejátszóktól kezdve a rádiókon és tunereken át a hangszórókig vagy ébresztőórákig. A vállalat mindenekelőtt a megbízhatóságot és a folyamatos innovációt tartja szem előtt, és ezek a célok egyértelműen tükröződnek magukban a termékekben.

Soundmaster lejátszók

Soundmaster lejátszók és mikrorendszerek

A Soundmaster fő termékei közé tartoznak a mikrorendszerek és a lejátszók. Akár CD lejátszót, akár kazettás lejátszót keresel, a kínálatban mindig találsz valamit, ami tetszeni fog. Itt a minőségi hangzás keveredik a vonzó árral és a klasszikus, időtálló dizájnnal. A Soundmaster lemezjátszót a bakelitlemezek szerelmesei fogják értékelni, míg a modern zenekedvelők a CD-ket, és akár USB meghajtóról lejátszott zenét is lejátszó mikrorendszereket.

Soundmaster rádiók és tunerek

Szeretsz rádiót hallgatni? Akkor a Soundmaster kínálata Neked is tetszeni fog, mert a márka számos ilyen készülékkel rendelkezik. Itt találsz digitális rádiókat, internetes rádiókat, rádiókat modern dizájnnal vagy egy kis retró beütéssel, de hordozható vagy otthoni rádiókból is válogathatsz. Ha Hi-Fi rendszerrel rendelkezel, akkor lehet, hogy csak egy Soundmaster rádiótunerre van szükséged. Csatlakoztasd a hangszóróidhoz, és már hallgathatod is kedvenc zenéidet.

Soundmaster rádiók
Soundmaster kiegészítők

Soundmaster tartozékok

A Soundmaster számos tartozékot is kínál. Ha a lehető legjobb hangzásra vágysz, a rádióba épített hangszórók valószínűleg nem lesznek elegendőek. Sokkal jobban szólalnak meg a külső hangszórók, amelyeket a márka szintén kínál. A hangzás nem a Te műfajod? A Soundmaster más eszközöket is gyárt, például ébresztőórákat vagy hordozható DVD lejátszókat.

Paraméterek módosítása
43 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20